"ŽENA ME JE PREVARILA SA MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM": Sve se činilo idealnim, dok ih nije zatekao, OVAKO su se pravdale!

Autor: M.O.

Lifestyle

01.11.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitalac našeg portala poslao nam je priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"ŽENA ME JE PREVARILA SA MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM": Sve se činilo idealnim, dok ih nije zatekao, OVAKO su se pravdale!

Foto: Shutterstock

- Dragi ljudi, želim da podelim sa vama i ostalim čitaocima, priču koja mi se dogodila nedavno, a koja mi je potresla život. Prevarili su me, i to ne samo bilo ko, već moja partnerka, žena koju sam smatrao svojom životnom suputnicom, i moja najbolja prijateljica, osoba koja mi je bila oslonac u teškim trenucima.

Naša veza činila se savršenom, bili smo partneri, prijatelji i ljubavnici. Imali smo planove za budućnost, sanjali zajedno o porodici i srećnom životu. Ali kako to obično biva, život često donese neočekivane preokrete.

Nisam mogao da verujem kada sam saznao istinu. Jedna noć, nakon što sam došao kući neočekivano ranije, zatekao sam ih zajedno u našem domu.I da, ne bi to bilo ništa čudno, da njih dve nisu bile u krevetu. Moje srce je zadrhtalo, a svet se činio da se raspada pred mojim očima. Nisam mogao da prihvatim ono što vidim.

Rekli su mi da su zaljubljene, da je to nešto što se dogodilo bez planiranja. Moja partnerka, osoba koju sam voleo i kojoj sam verovao godinama, i moja najbolja prijateljica, osoba koja mi je bila kao sestra, sada su bili u vezi.

Republika

Foto: shutterstock

Muškarac nije primetio da se žena čudno ponaša

 

Bilo je to kao noćna mora iz koje nisam mogao da se probudim. Osećao sam se izdan, prevaren, i duboko povređen. Pitanja su mi se rojila u glavi: Šta sam učinio pogrešno? Da li sam zaslužio ovu bol? Kako sam mogao biti toliko slep da ne primetim šta se dešava ispred mojih očiju?

Suočavanje s istinom bilo je jedno od najtežih iskustava u mom životu. Osećao sam se kao da mi je oduzeta tlo pod nogama. Gubitak žene koju sam voleo i prijateljice koja mi je bila kao porodica bio je nešto što mi je nanelo duboku emocionalnu traumu.

Sada se suočavam s pitanjem: Kako dalje? Kako prevazići ovu bol i izdaju? Da li treba da pokušam da obnovim svoju vezu ili da krenem dalje? Da li mogu da oprostim ili ću zauvek nositi ožiljak ovog iskustva?

Dragi ljudi, želim da vas pitam: Da li ste ikada doživeli sličnu situaciju? Kako ste se nosili s izdajom i prevarom? Kako ste pronašli snagu da nastavite dalje? Vaši saveti i iskustva mogu pomoći ne samo meni, već i drugima koji prolaze kroz slične teške trenutke. - 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading