NAŠLA SAM STARE SLIKE IZ "VOZA SMRTI" I VIDELA DADILJU MOJE DECE: Kada je saznala stravičnu istinu već je bilo KASNO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.09.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija koju su dobili na poklon kao suvenir otkrila je aferu njenog supruga.

NAŠLA SAM STARE SLIKE IZ "VOZA SMRTI" I VIDELA DADILJU MOJE DECE: Kada je saznala stravičnu istinu već je bilo KASNO (FOTO/VIDEO)

Foto: Tiktok/ibizadazeofficial

Natali

Mama dvoje dece Natali, nikada nije ni posumnjala da će je suprug varati i to sa dadiljom na njene oči. Kada kažemo "na njene oči" to i mislimo. Oni su otputovali na Floridu, a da bi im bilo lakše i ugodnije poveli su i dadilju.

- Otišli smo u Diznilend u Orlando i poveli dadilju sa sobom da pomaže s decom... ne da pomaže mom mužu. Gledala sam stare fotografije i onda našla tu jednu gde su bili preblizu - objasnila je na TikTok - u.

Na fotografiji je videla kako njene ćerke sede u prvom redu u "vozu smrti", dok njen bivši suprug sa dadiljom sedi red iza. Njen govor tela odao je aferu. Dadilja je bila naslonjena na rame tadašnjeg muža s rukom spojenom kroz njegovu, a Natali to tada nije primetila.

Foto: TikTok/ibizadazeofficial

Natali se snima za TikTok

Iako biste možda očekivali da će se on boriti za svoju porodicu i pokajati nakon što mu je supruga saznala istinu, to se nije dogodilo. 

Natali je otkrila da su njih dvoje "pobegli", sada žive zajedno i imaju dete. Prisetila se šta joj je govorio:

- Govorio mi je da se nemam o čemu da brinem. Pitam se koliko će moja deca imati godina kada zbroje dva i dva i shvate da je to što njihov otac ima bebu s njihovom dadiljom bilo i više nego neprikladno - dodala je u objavi.

Od kako je video objavljen ljudi ga neprestano komentarišu, a jedni smatraju da je prvi i najjasniji znak to što je otac seo sa dadiljom.

- Prva crvena zastavica je to što su sedili zajedno na vožnji - prokomentarisali su, a prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading