NAŠLA SAM STARE SLIKE IZ "VOZA SMRTI" I VIDELA DADILJU MOJE DECE: Kada je saznala stravičnu istinu već je bilo KASNO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.09.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Fotografija koju su dobili na poklon kao suvenir otkrila je aferu njenog supruga.

NAŠLA SAM STARE SLIKE IZ "VOZA SMRTI" I VIDELA DADILJU MOJE DECE: Kada je saznala stravičnu istinu već je bilo KASNO (FOTO/VIDEO)

Foto: Tiktok/ibizadazeofficial

Natali

Mama dvoje dece Natali, nikada nije ni posumnjala da će je suprug varati i to sa dadiljom na njene oči. Kada kažemo "na njene oči" to i mislimo. Oni su otputovali na Floridu, a da bi im bilo lakše i ugodnije poveli su i dadilju.

- Otišli smo u Diznilend u Orlando i poveli dadilju sa sobom da pomaže s decom... ne da pomaže mom mužu. Gledala sam stare fotografije i onda našla tu jednu gde su bili preblizu - objasnila je na TikTok - u.

Na fotografiji je videla kako njene ćerke sede u prvom redu u "vozu smrti", dok njen bivši suprug sa dadiljom sedi red iza. Njen govor tela odao je aferu. Dadilja je bila naslonjena na rame tadašnjeg muža s rukom spojenom kroz njegovu, a Natali to tada nije primetila.

Foto: TikTok/ibizadazeofficial

Natali se snima za TikTok

Iako biste možda očekivali da će se on boriti za svoju porodicu i pokajati nakon što mu je supruga saznala istinu, to se nije dogodilo. 

Natali je otkrila da su njih dvoje "pobegli", sada žive zajedno i imaju dete. Prisetila se šta joj je govorio:

- Govorio mi je da se nemam o čemu da brinem. Pitam se koliko će moja deca imati godina kada zbroje dva i dva i shvate da je to što njihov otac ima bebu s njihovom dadiljom bilo i više nego neprikladno - dodala je u objavi.

Od kako je video objavljen ljudi ga neprestano komentarišu, a jedni smatraju da je prvi i najjasniji znak to što je otac seo sa dadiljom.

- Prva crvena zastavica je to što su sedili zajedno na vožnji - prokomentarisali su, a prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading