DEČKO ME JE OSTAVIO ZBOG NAJBOLJEG DRUGA, SVI KAŽU DA JE U PRAVU: Ne može da shvati da imam nekog koga volim!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubavna veza podelila je korisnike društvenih mreža.

DEČKO ME JE OSTAVIO ZBOG NAJBOLJEG DRUGA, SVI KAŽU DA JE U PRAVU: Ne može da shvati da imam nekog koga volim!

Foto: TikTok/ tweeda.leedee

Ostavljena devojka

Ne možete zabraniti srcu u koga će se zaljubiti. Bura koja se desila u sledećoj ljubavnoj priči podelila je društvene mreže. Lianu je ostavio dečko i mnogo bi rekli sa razlogom.  Ona je javno objavila da voli svog najboljeg druga, a priču je bez ustezanja podelila na Instagramu. Snimak je prikupio preko pola miliona pregleda. Prvobitno dečko je odlučio da je ostavi, a onda je ona na kraju raskinula kada je objavio video na kom je ona sa najboljim drugom.

- Raskinula sam s njim zbog videa najboljeg prijatelja i mene  - rekla je ona.

U videu je prikazano kako na koncertu najbolji drug hladi Lianu, a ona je prokomentarisala da ga mnogo voli. Njeno priznanje razbesnelo je dečka.

- Nakon što sam objavila tu priču, bio je jako ljut na mene - rekla je o svom bivšem, napominjući, međutim, da su bili u vezi tek manje od mesec dana.

- U suštini rekao mi je da ne može da bude sa devojkom koja tako razgovara sa momcima. On ne može da shvati da imam u životu nekog drugog muškarca kog volim.

Foto: TikTok/ tweeda.leedee

Devojka koja je pričala o najboljem drugu

I uprkos njenim naporima da naglasi platonsku prirodu njihovog prijateljstva, njen dečko mnogo se naljutio. On nije hteo da popusti  i "pomeri" granice koje je postavio.

Korisnici na društvenoj mreži žestoko su odgovorili i smatrali da je dečko potpuno u pravu. Većina je ubeđena da su do sada imali nešto ljubavne prirode i da nikako nisu prijatelji. Takođe, mnogi su oduševljeni što momak poštuje ono što kaže, jer misle da uvek postoji nešto u muško - ženskim prijateljstvima.

Druga strana tvrdi da nije sramota imati muškog najboljeg prijatelja i da to automatski ne znači da nešto postoji među njima. Većina tvrdi da je nesiguran, te da ne može odbaciti prijatelja kog poznaje šest godina zarad dečka sa kim ste mesec dana. 

Ali ne ostanu svi samo na prijateljstvu, mnogi završe kao par, a neki se venčaju i dobiju decu.

- Volela sam svog prijatelja, na samo platonski način, 10 godina kasnije smo izlazili, sada smo vereni i venčani - priznala je jedna žena. 

- Dakle razumem obe strane - objašnjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading