SVETSKI PRODUKCIJSKI SPEKTAKL! Srpski glumci predstavili Srbiju kao niko do sada!

Autor:

Zabava

01.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

3, 2, 1 - Srbija!

SVETSKI PRODUKCIJSKI SPEKTAKL! Srpski glumci predstavili Srbiju kao niko do sada!

Foto: 321 srbija

Mlada srpska glumica Isidora Mijanović i njen kolega Rade Ćosić deo su promotivnog spota kraljice srpskog banjskog turizma - Vrnjačke Banje!

Do sada neviđena ekranizacija jednog srpskog turističkog bisera, na kakvoj će Srbiji pozavideti i najbolje svetske produkcije, prikazala je savršenstvo Vrnjačke Banje i svega što vodeća turistička destinacija u Srbija može da ponudi svojim gostima.

Republika

Foto: 321 srbija

 

Više desetina ljudi iz produkcijskih timova "3,2,1-Srbija!" i "AV Team production" danima su uz podršku tima predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Đurovića i Turističke Organizacije Vrnjačka Banja, radilii na pripremi promotivnog spota koji je oduševio sve one koji su imali priliku da ga vide i pre zvanične premijere. 

Popularni glumački dvojac Isidora I Rade Ćosić sa još mlađim nadama srpskog glumišta Stefanom i Sofijom Mirković, uvode gledaoce u svaki deo Vrnjačke Banje kroz vrhunske kadrove slavnog reditelja Renea Miskolca i uz kompoziciju Mladena Stoanovića koja će vas vezati za ekran i za prelepu srpsku turističku destinaciju.

Republika

Foto: 321 srbija

 

U spotu je prikazano kulturno blago Vrnjačke Banje, istorijski spomenici, crkve, zatim turističke atrakcije, kulturna monumentalna zdanja, ali i delić gastronomske ponude, zatim vodene oaze, jezero i planina Goč.

Projekat od nacionalnog značaja "321-Srbija!" promovisan je krajem prošle godine, a spektakularnom događaju prisustvovali su najviši državni zvaničnici, najtrofejniji srpski sportisti, predstavnici diplomatskog kora u Srbiji i broje druge visoke zvanice iz javnog i kulturnog života Srbije.

Najavljen je najveći medijski turističi projekat u poslednjih trideset godina, a prva od destinacija koja će biti predstavljena domaćim i stranim turstima kroz promotivne spotove na kojima će Srbiji pozavideti i velike svetske produkcije, jeste upravo Vrnjačka Banja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading