KLEKNUO JE, ALI JE DEVOJKA UMESTO PROSIDBE DOŽIVELA HOROR: Pojavio se ON i apsolutno sve uništio! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakome je prosidba važan trenutak u životu, i niko se ne nada ružnom kraju.

KLEKNUO JE, ALI JE DEVOJKA UMESTO PROSIDBE DOŽIVELA HOROR: Pojavio se ON i apsolutno sve uništio! (FOTO)

Foto: Instagram/orozovic_nikola

Uništena prosidba

Romantična prosidba za nekoga znači i odlazak na ekskluzivno putovanje. I zamislite situaciju da ste dali sve od sebe da isplatite putovanje, kupili prsten i spremili ste se za taj romantičan trenutak. Tako se i dogodilo jednom muškarcu, koji je hteo da uradi sve kako bi oduševio svoju devojku. On je kupio prsten, otputovali su u Diznilend, a onda je prosidbu upropastio drugi muškarac. Da sve bude još gore, to je radnik u Diznilendu. 

Upravo tu situaciju podelio je bivši zadrugar i trener Nikola Orozović, i sam se začudio ovome. Napisao je:

- Zamisli želiš da zaprosiš devojku, kreneš, sve top sijaš, alfa mužjak si, svi aplaudiraju i doleti lik sa ušima Mini Mausa i uzme ti prsten. Ne morate da zamišljate, desilo se - napisao je on na svom storiju na Instagramu i podelio kako je to izgledalo.

Foto: Instagram/orozovic_nikola

Radnik prekida prosidbu

Ne sumnjamo da ćete i vi biti šokirani kada vidite kako je to stvarno izgledalo, ali ako je reč o pravilima, onda moramo napomenuti da ovde nije kriv radnik već par. Očigledno, oni su stali na mesto koje je zabranjeno, zbog čega je radnik momentalno reagovao.

Foto: Instagram/orozovic_nikola

Radnik pomera par

Činjenica je da je mogao sačekati bar oko trideset sekundi da muškarac stavi prsten devojci, ali sama brzina i reakcija opet je u skladu sa njegovim poslom zbog čega ga ne bi trebalo osuđivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading