MUŽ JOJ JE ODSEKAO OBE RUKE SEKIROM, A PRAVDAO SE OVIM: Način na koji je preživela je čudesan, evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac uspeo je da joj vrati veru u ljubav i pored svega što je u životu zadesilo.

MUŽ JOJ JE ODSEKAO OBE RUKE SEKIROM, A PRAVDAO SE OVIM: Način na koji je preživela je čudesan, evo kako danas izgleda (FOTO)

Foto: Instagram/margoritka1211

Margarita nakon nesreće

Vest o Ruskinji 2017. godine potresla je ceo svet. U naletu ljubomore, Margaritu Gačevu je suprug kidnapovao i sekirom joj odsekao obe ruke. On je mislio da ga vara, te je otišao da je odveze na posao ali je skrenuo u šumu i tu je krenuo pakao.  Ostavio ju je na hitnom prijemu lokalne bolnice u Serpukovu, u južnoj Moskvi, odvezao se do policijske stanice i priznao zločin. Ova ljubav koja traje od školskih dana pretvorila se u noćnu moru.

Foto: Instagram/margoritka1211

Ovako Margarita izgleda danas

Kakav je bio pre zločina?

I sama je priznala da je znao brzo da plane zbog sitnice. Zakleo se da će je ubiti ako mu nekada bude neverna, a sama sumnja bila je okidač da počini pomenuto delo. Razlog njegovog dela je ljubomora prema uspehu koji je postigla na poslu i ljubomora na muške kolege. Ona je želela razvod, ali Dimitri je uvek to ignorisao. Jedan dan je ipak odlučila da pokrene razvod i donela je papire, ali tada je nastupio njegov bes.

Napao ju je u stanu, deca su se probudila i videla masnice na maminom telu, a sledećeg jutra pretio joj je nožem. Tada je otišla u policiju.

- Napisala sam iskaz, a dežurni policajac mi je rekao da će mi se javiti za 20 dana. Istakla sam da do tad može da me ubije 20 puta - rekla je.

Pet dana nakon toga zbog nedovoljno dokaza slučaj je odbačen i tada joj je odsekao obe šake. Kraudfanding kampanja sakupila je šest miliona rubalja (85.000 evra) za protetičku desnu šaku, a leva ruka pronađena je u šumi i zašivena joj tokom operacije koja je trajala devet sati.

Maksim joj je vratio veru u ljubav

Iako je teško stekla poverenje, upoznala je Maksima  2021. godine, venčali su se i dobili ćerku Jeroslavu.

- Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtevao da definišemo vezu. Verujem da je zato i uspelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim - rekla je ona, a piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading