KAO DA JE LOGOR, A NE SVINGER KLUB: Stroga pravila zaprepastila GOSTE, evo zašto su morali da pokazuju i genitalije, ŠOKANTNO!

Autor:

Lifestyle

23.03.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog strogih pravila gosti su pobesneli, ali ovo je i dalje jedan od najelitnijih klubova.

KAO DA JE LOGOR, A NE SVINGER KLUB: Stroga pravila zaprepastila GOSTE, evo zašto su morali da pokazuju i genitalije, ŠOKANTNO!

Foto: shutterstock

Jedan od najekskluzivnijih klubova za svingere u Australiji priprema nova pravila za goste. Reč je o mestu za zabavu i s obzirom da se tu, kako sama reč kaže, zabavljate, gosti smatraju da stroga pravila ne bi trebalo da postoje.

Prvenstveno oni su imali pravila za svoje ženske goste koji se sastoje u tome da pre nego što neka žena kroči u klub mora poslati fotografije, ali to nije ni približno onome što se zaista dešava.

Reč o fotografijama u bikiniju ili nekom drugom zavodljivom izdanju jer je to dokaz da se prijavila za dolazak u klub. I muškarci su morali poštovati neka pravila, a jedno od možda i čudnijih je da moraju biti zgodni, odnosno ne smeju imati salo na stomaku.

Promena pravila

Nedavno klub je promenio pravila, ali ipak i dalje postoje neka. Muškarci moraju biti mišićavi i vitki, a žene zgodne. Minimalno moraju imati 21 godinu do 35. Na pomenutim fotografijama koje šalju ne smeju imati nikakve naočare kako bi im se lice lepo i jasno videlo. Opet, istakli su da ne očekuju od gostiju da su modeli iako ne deluje tako.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena imaju intimni odnos

Tuširanje pred ulaz

To je obavezna stavka, jer im je higijena jako bitna, a pred sam ulazak sve se proverava.

- Molimo vas da vaša lična higijena bude 150 odsto, to uključuje miris tela, dah i genitalije (napred i pozadi). Imajte na umu da oni koji se ne budu pridržavali toga, neće moći da uđu - piše u obaveštenju.

Oblačenje

Muškarci se mogu obući ležerno, dok je ženama zabranjeno da nose farmerke.

Foto: Unsplash/Lance Reis

Devojka u elegatnoj roze haljini nosi naočare

- Od trenutka kada uđete videćete da je to kao hotel sa pet zvezdica. Po vašem dolasku daće vam uputstvo šta sve možete da obiđete i sve su otvorena mesta za sprovođenja vaših "planova". Prostorije će biti opremljene nameštajem iz Velike Britanije, Francuske, Japana i umetničkim delima - piše dalje.

Takođe, prostorije imaju krevete različitih veličina kako bi svima bilo udobno, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading