AKO VAM POSTAVI OVA DVA PITANJA PREVARIĆE VAS! Ovo je siguran znak da sledi kraj - SVE JE JASNO!

Autor:

Lifestyle

09.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je signal da će vas prevariti!

AKO VAM POSTAVI OVA DVA PITANJA PREVARIĆE VAS! Ovo je siguran znak da sledi kraj - SVE JE JASNO!

Foto: shutterstock.com

Prevara se može desiti iznenada, nepromišljeno i u trenutku. Drugima se verovatno nakupljalo nezadovoljstvo tokom vremena pa su rešili da na vezu stave tačku ili tri tačke. Ako ste Ribe u horoskopu imate izuzetno razvijenu intuiciju pa verujemo da možete osetiti kada nešto nije u redu. Istina je nažalost da se prevara može dogoditi. 

Neki kažu događa se "slučajno", možda pre nepromišljeno nego slučajno. Ipak, kažu da postoje dva pitanja koja mogu biti signal da će se nešto desiti, odnosno da već sada nije sve kako treba. Pitanja su prilično jednostavna, samo treba da ih shvatite na pravi način. Ako vam je odnos u nekoj vrsti krize evo koja dva pitanja su jasan znak da će se nešto dogoditi.

Imate li ideju o koja dva pitanja je reč?

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Muškarac i žena leže zagrljeni u krevetu

1. Možemo li da probamo nešto novo u krevetu?

Mislimo da je ovde već jasno kako se od druge strane očekuje neka promena jer joj je odnos dosadio. Želi nešto što će je pokrenuti u svakom smislu, nešto novo, puno entuzijazma i uzbuđenja. Ako niste spremni da malo eksperimentišete u ljubavi, verovatno će uzbuđenje pronaći na nekom drugom mestu.

2. Možemo li malo češće da vodimo ljubav?

Uh, ovo je baš nezgodno i ukazuje na veliko nezadovoljstvo koje je prisutno. Ako odgovorite negativno na pitanje, postoji šansa da je ovo nova tačka veze koju će pronaći negde drugde. Od velikog je značaja da želje u seksu budu bar približne. Nisu svi momci ili devojke koji varaju toliko nesrećni u vezama ili brakovima, nego nekada nedostatak seksa učini da se trenutno osećaju tako, pa urade stvari zbog kojih se posle pokaju piše "Krstarica".

Svakako to nije opravdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading