ČUDESAN NAPITAK ZA KOJIM SU SRPKINJE "ODLEPILE": Potrebno je samo četiri SASTOJKA kako biste pospešili bolji rad METABOLIZMA!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.02.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan dodatak je posebno bitan.

ČUDESAN NAPITAK ZA KOJIM SU SRPKINJE "ODLEPILE": Potrebno je samo četiri SASTOJKA kako biste pospešili bolji rad METABOLIZMA!

Foto: Shuttestock

Žena pije piće

Detoksikacija organizma je postala popularna praksa među osobama koje teže zdravijem načinu života. Ovaj napitak od đumbira, limuna i kima postao je omiljeni izbor mnogih, kako zbog svojih detoksikacionih svojstava, tako i zbog jednostavnosti pripreme.

Sastojci i priprema

Za ovaj moćni detoks napitak potrebno je svega četiri sastojka:

  • đumbir, 
  • voda, 
  • sok od limuna, 
  • kim u prahu. 
Republika

Foto: pixabay.com

Jednostavan napik koji može neograničeno da se pije

Priprema je jednostavna - iseckani komadić đumbira se izblendiraju sa vodom, zatim se doda sok od limuna i kim, i sve se dobro izmeša. Ukoliko volite topao napitak, možete dodati malo zagrejane vode.

Đumbir je snažan saveznik u procesu detoksikacije organizma, budući da podstiče sagorevanje kalorija, redukuje osećaj gladi, reguliše holesterol, kontrolše nivo šećera u krvi i krvni pritisak. Limun, sa druge strane, osigurava sitost, pojačava metabolizam, podržava hidrataciju, a sadrži i malo kalorija i mnogo vitamina C. Kada je reč o kimu, on ubrzava metabolizam, reguliše masne naslage i održava zdravlje creva.


Ovaj jednostavan napitak nije samo odličan saveznik u procesu detoksikacije organizma, već je i ukusan i osvežavajuć. Bez obzira da li želite da skinete koji kilogram viška ili jednostavno želite da omogućite telu da bolje funkcioniše, ovaj detoks napitak može biti od velike koristi za vaše zdravlje. Uz redovnu konzumaciju ovog napitka, osećaćete se osveženo i puni energije, a vaš organizam će vam biti zahvalan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading