KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI RECEPT ZA PLAZMA ŠEJK: Caka je u jednom sastojku koji SVAKA domaćica ima (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka je isprobala najbolji recept za plazma šejk i podelila utiske.

KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI RECEPT ZA PLAZMA ŠEJK: Caka je u jednom sastojku koji SVAKA domaćica ima (VIDEO)

Foto: tiktok/dejanaeric

Mleveni keks uvek seća na detinjstvo, kada su bake svojim unucima spremale toplo mleko sa keksom pred spavanje. Ovaj slatkiš su svi u životu bar probali, a mnogi zavoleli i nastavili da jedu i u kasnijim godinama. Internet "tvrdi" da je ovo najbolji recept za plazma šejk koji ćete pronaći, zato obavezno isprobajte. 

Mnogi se drže klasike te za pripremu koriste isključivo mleveni keks i mleko, ali ovaj recept je ipak malo dopunjen i intenzivniji što se tiče ukusa. Priprema nije komplikovana, sastojke samo treba ubaciti u blender i lepo sjediniti. Ukus će biti fantastičan!

Za jednu čašu plazma šejka trebaće vam:

  • 80 grama plazme ili drugog mlevenog keksa
  • 200 mililitara mleka
  • 150 mililitara slatke pavlake
  • kašičica šlaga u prahu
  • malo ekstrakta vanile

Foto: YouTube/Printscreen

Recept za plazma šejk

Priprema:

Sve sastojke sipajte u blender, a onda izblendajte dok ne dobijete ujednačenu i gustu smesu. Na vrhu dekorišite šlagom i mlevenim keksom, sirupom ili nekim drugim prelivom po želji. Možete staviti i malo rendane čokolade.

Tajni sastojak je šlag u prahu koji plazma šejku daje lepšu strukturu i znatno mekšu. Ovaj plazma šejk će vas oduševiti strukturom i jednostavnošu, a čak ni najstariji u kući neće moći da mu odole. Najlepši je ipak klasičan plazma šejk po ovom receptu, bez dodavanja sirupa i drugih slatkiša, ali vi pripremite onako kako želite.

@dejanaeric Internet kaže da je ovo najbolji recept za plazma šejk, a ja šta ću-morala sam da isprobam! Nutribullet je imao svoje vatreno krštenje, čisto da se zagreje za neke zdravije opcije… 🙈😂Za ovaj savršeni šejk trebaće nam: -oko 80 g plazme, ali ja sam stavila 90 g jer mi se omaklo 🤷🏻‍♀️ -200 ml mleka -150 ml slatke pavlake -kašičica šlaga (u prahu) i hvala @princess.of.petrovic što nam je otkrila ovo 🫶 -ekstrakt vanile -po želji i ukusu šlag, sirupi, šta god vam je volja, ja sam u ovom slučaju čista klasika 🙈 Sad idem da skupljam neke zdrave recepte za Nutribullet, svi predlozi su dobrodošli u komentarima! 😂🙌 #recepti #plazmasejk #nutribullet #fyp ♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE - BRENDA LEE

Uživajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading