OVAKO SE MRŠAVI PREKO NOĆI! Napitak koji topi masne naslage - čudo za organizam!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.08.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna čaša soka pije se pred spavanje narednih pet dana u kontinuitetu.

OVAKO SE MRŠAVI PREKO NOĆI! Napitak koji topi masne naslage - čudo za organizam!

Foto: YouTube/Dijeta Meseceve Mene

Ovaj napitak pomoći će vam da se otarastite nataloženih toksina u telu, ali i u procesu mršavljenja. Takođe, reguliše krvni pritisak, snižava šećer u krvi i drži holesterol pod kontrolom, pozitivno deluje na jačanje imuniteta i generalno efekti po zdravlje jako su dobri.

Peršun, prvi sastojak - operite i otresite od vode, a onda odvojite listiće. Poznato je da peršun izbacuje višak vode iz organizma. Danas se naručito ceni čaj od peršuna za mršavljenje kao i svež sok od limuna i peršuna. 

Potrebno vam je oko pola šolja peršunovih listića.

Drugi sastojak je svež đumbir, isecite deo veličine palca. Đumbir snižava holesterol, pospešuje  varenje i smanjuje nadutost stomaka, ali i pomaže u boljem lučenju pljuvačke. Ima malo kalorija i mnogo vitamina, a pošto pomaže u detoksikaciji organizma, utiče i na mršavljenje. Kao što je i sama autorka recepta navela, peršun pomaže u izbacivanju viška tečnosti. Đumbir isecite na kockice.

Foto: YouTube/Dijeta Meseceve Mene

Napitak za mršavljenje od limuna i peršuna

Treći sastojak je limun. Limun u kombinaciji sa peršunom odličan je način za prirodno mršavljenje, a ujedno jača zdravlje celokupnog organizma.

Limun isecite na pola i isecite sok. Četvrti sastojak je cimet, oko jedna kafena kašika i poslednje domaće jabukovo sirće, takođe jedna kafena kašika.

Spremite oko pola litra vode, a u blender stavite peršun, đumbir, cimet u prahu, sok od limuna  i kašiku jabukovog sirćeta, a onda i vodu, prvo jedan deo, a potom ostatak. Izblendajte. Dobićete oko 6 decilitara soka što je dovoljno za tri dana. Pijte pre spavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading