OVAKO MRŠAVITE TOKOM NOĆI: Napitak od vode i moćne namirnice ubrzava metabolizam i skida do 5 kilograma dok trepnete!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Recept za pripremu napitka od čia semenki obećava odlične rezultate.

OVAKO MRŠAVITE TOKOM NOĆI: Napitak od vode i moćne namirnice ubrzava metabolizam i skida do 5 kilograma dok trepnete!

Foto: Shutterstock

Čia semenke dugo drže sitost, jer sadrže mnogo vlakana. Istraživanja pokazuju da konzumacija čia semenki i limuna smanjuje salo na stomaku. Neko ih dodaje kao dekoraciju u kašu, a da biste ih ubacili u ishranu najbolje je da počnete sa jednom ili dve supene kašike. U odnosu na laneno seme koje se često melje zarad većih hranjivih prednosti, to nije potrebno raditi sa čia semenkama. Ako jedete čia semenke uz jogurt ili stavljate preko nekog voća, ta kombinacija postaće vam omiljena.

Pak, ovde smo zbog recepta koji se priprema uveče, a ujutru pije. Veoma je jednostavno, a u rezultate ćete se najbolje uveriti ako isprobate.

Foto: YouTube/ MammaMia Recipes

Napitak od čia semenki

Priprema:

Dve kašike čia semenki prelijte sa 150 mililitara vode. Prelijete čia semenke vodom i ostavite tako 20 minuta. Iscedite sok od jednog limuna i ostavite sa strane. U posudu stavite oko 400 militara vode. U tu vodu dodajte čia semenke, a potom i limunov sok. Kada se sjedinilo, prespite u blender, a potom izblendajte.

Napitak se uzima ujutru na prazan stomak narednih 15 dana. Da bi bilo ukusnije zasladite medom, ali taj korak nije obavezan već samo ako želite, objašnjava kanal "Mama mia recepti".

Da li ste do sada pili napitak od čia semenki?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading