TIFOZI U DELIRIJUMU: U Ferariju konačno imaju razlog za osmeh!

Autor: Tanjug

Sport

02.08.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li drugi deo sezone biti bolji za italijanskog giganta?

TIFOZI U DELIRIJUMU: U Ferariju konačno imaju razlog za osmeh!

Foto: Tanjug/AP

Šarl Lekler u Monci

Vozač Ferarija Šarl Lekler izjavio je da je zadovoljan trećim mestom na nedavnoj trci za Veliku nagrade Belgije i dodao da njegov tim sa osmehom odlazi na letnju pauzu u Formuli 1, prenosi Skaj sports.

Lekler je pre dva dana stigao do treće pozicije na stazi Spa-Frankoršamp iza vozača Red Bula Maksa Ferštapena i Serhija Pereza.

- To je zaista važno, zbog ovakve trke ćemo momci pored staze, ljudi u fabrici i ja sa osmehom otići na letnju pauzu. To nije baš potpuno srećno lice pošto smo i dalje vrlo daleko od Red Bula, a oni su cilj. Posle tako teškog početka, dobro je završiti prvi deo sezone na ovakav način - rekao je Lekler.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šarl Lekler

On se trenutno nalazi na petom mestu u generalnom plasmanu vozača sa 99 bodova, dok je njegov timski kolega Karlos Sainc sedmi sa 92.

- Mogao sam da se kladim da će nam staza u Budimpešti najviše odgovarati. A kada pogledate, bili smo jači u Belgiji nego što smo bili na Hungaroringu. Moramo da shvatimo zbog čega je tako da bismo izvukli maksimum iz bolida u svakoj trci u drugom delu sezone - istakao je vozač Ferarija.

Do kraja šampionata ostalo je još deset trka, a Ferari se nalazi na četvrtom mestu u generalnom plasmanu konstruktora sa 191 bodom. Red Bul je prvi sa 503.

Naredna trka u šampionatu F1 biće održana 25. avgusta za Veliku nagradu Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading