MNOGI SRBI HRLE U TURSKU ZBOG OVE OPERACIJE: Dok se sama u stranoj zemlji borila za život, lekari su ubeđivali porodicu da je DOBRO!

Autor: M.O.

Lifestyle

01.08.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je imala 100 odsto poverenje u lekare i samu operaciju.

MNOGI SRBI HRLE U TURSKU ZBOG OVE OPERACIJE: Dok se sama u stranoj zemlji borila za život, lekari su ubeđivali porodicu da je DOBRO!

Foto: Izvor: Unsplash/ Akram Huseyn

Operacija, medicinska hirurška intervencija

Nakon što se u Britaniji pojavio smrtni slučaj žene koja je umrla nakon smanjenja želuca, samo par meseci se desio isti slučaj. 

Porodica je ostala izbezumljena nakon što je majka troje dece sama umrla u Turskoj bolnici nakon procedure smanjenja želuca.

Lian Mišel (38), otputovala je u Istanbul 30. juna i unapred platila operaciju od 1. jula, koja će joj ukloniti oko 80 odsto želuca ako uspe.

Kako porodica navodi, bila je veoma uzbuđena te im je poslala poslednju sliku iz bolničkog kreveta nasmejana. 

Kako se je nakon toga prošlo nekoliko sati, zabrinutost je rasla. Kada su konačno uspeli da dođu do bolnice, samo su obavešteni kako je Mišel pretrpela srčani udar, ali da je navodno u odličnom stanju.

Tek kada je porodica stigla u Tursku, obavešteni su da je nesrećna žena doživela još jedan srčani udar i da je tragično nastradala. 

Porodica još uvek čeka odgovore o tome kako se njeno stanje tako brzo pogoršalo.

- Tokom poslednjih nekoliko godina razvila je astmu zbog čega joj je bilo teško da vežba -, rekao je njen bivši suprug.

On se sada kaje što joj nije pružio podršku već je utehu pronalazila u hrani. 

- Ona je bila kod doktora ovde i bila je na listi čekanja za proceduru u ovoj zemlji, ali je bilo pet godina. Imala je cilj koji joj je bio 40. rođendan. Nije htela da čeka pet godina i nije. osećala se kao da je mogla sama da smrša - dodao je. 

Godinama se borila sa kilažom a inspiracija joj je bila prijateljica koja je smršala istom metodom. Bila je ubeđena da će i njoj to poći za rukom, o lošim efektima nije ni pomišljala. 
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading