OVO JE TAJNI SASTOJAK ZBOG KOG ĆE TOST BITI SAVRŠENO UKUSAN: Od sada ćete jesti samo ovako!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.01.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj sastojak čini tost mnogo lepšim!

OVO JE TAJNI SASTOJAK ZBOG KOG ĆE TOST BITI SAVRŠENO UKUSAN: Od sada ćete jesti samo ovako!

Foto: YouTube/ Aaron and Claire

Spremiti tost hleb nije neki poseban zadatak, ali garantujemo da ovako dobar niste skoro jeli. Tajna je u jednom sastojku koji će hleb učiniti hrskavim spolja, a iznutra mekanim. Ovaj odličan doručak, sprema se za pet minuta što znači da odmah možete uživati u mekanom sendviču i šolji jogurta. Sastojke možete promeniti i dodati sami ako vam nešto više odgovara.

Foto: YouTube/ Aaron and Claire

Tost sa kačkavaljem

Da bi tost bio ukusan, potreban vam je puter.

Potreban vam je sir, puter i hleb. Može integralni ili običan beli hleb, u zavisnosti šta više volite. Premažite dva parčeta hleba puterom. Dok pržite stranu koja je premazana, na gornju stranu stavite oko tri lista kačkavalja. Pržite polako i pustite da se lagano topi kačkavalj. Zatim preko stavite drugu krišku hleb koja je sa gornje strane premazana puterom takođe. Kada se jedna strana ispržila, okrenite tost i pustite da se i druga strana lepo isprži. Presecite tako da napravite trouglove. Uživajte u ovom brzom i odličnom doručku!

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading