NA TAKMIČENJU U LJUBLJENJU OVI HOROSKOPSKI ZNACI SIGURNO BI POBEDILI! Njihove tehnike svakoga dovode do LUDILA, nakon jednog poljupca postaju živa vatra

Autor: N.J.

Lifestyle

29.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se naleta strasti i uzbuđenja kada ste se prvi put poljubili?

NA TAKMIČENJU U LJUBLJENJU OVI HOROSKOPSKI ZNACI SIGURNO BI POBEDILI! Njihove tehnike svakoga dovode do LUDILA, nakon jednog poljupca postaju živa vatra

Foto: Unsplash/Nayeli Rosales

"Opasan", strastven, nežan ili senzualan postoji mnogo vrsta poljubaca. Možda ste prirodno nadareni za ljubljenje, a sve zahvaljujući svom horoskopskom znaku! Verovali ili ne, vaše zvezde diktiraju uspeh. Dakle, koji se horoskopski znak najbolje ljubi?

Iako svi horoskopski znaci imaju svoje vrline i mane kada je u pitanju ljubljenje, neki su definitivno prešli ovu "igricu". Bilo da se radi o romantičnim Ribama koje uživaju u ovoj aktivnosti ili Strelcu koji svakim dodirom probudi žmarce u telu - nekoliko horoskopskih znakova zna kako da iskoristi svoj šarm.

Ovi horoskopski znaci se najbolje ljube

1. Ovan

Oni poljupcem ostavljaju srce i dušu. Ne smatraju to "velikom naukom" već to svakodnevno čine u vožnji, šetnji gde god. Spontanost je velika vrlina ovog horoskopskog znaka.

Foto: pixabay.com

Mladenci se ljube

2. Bik

U njegovim rukama topite se do krajnjih granica. Žene, kao i muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku izuzetno su vešti i znaju kako treba postupati sa dragom osobom. Takva osoba vredna je poverenja. Spremite se za uzbudljivu "vožnju" sa njima.

3. Rak

Rakovi su "stara škola", usmereni na stvaranje dugotranih veza i izgradnju porodice. Dakle, svaki izraz ljubavi od strane Raka može vas ugušiti emocijama i suzama radosnicama. Sposobni su da strašću odvedu partnera u krevet.

4. Lav

Ako vam se sviđa iskušenje i zavođenje koje se razvija do žestokog poljupca, pokušajte s Lavom. Ovaj znak ima veliku želju da ugodi ili da bude zadovoljan, stoga verujte da će njihovi poljupci biti savršeni kao iz filma!

Foto: Photo by Hendo Wang on Unsplash

Partneri se ljube

5. Strelac

Strelci su apsolutne kokete, koji znaju kako privući ljude svojim šarmantnim načinom ponašanja. Zaljubljenik u avanture i spontanost, ovaj znak ne razmišlja previše o prebrzom ili presporom načinu obraćanja. Jednostavno će vas bombardovati poljupcima i iskrenom strašću.

6. Ribe

Ovaj znak izražava osećanja kroz poljupce, stvarajući romantično okruženje svojim tempom. U trenu sve postaje divlje kada ste sa njima, piše "Lajstajl asia".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading