SLEDEĆI MESEC JE PERIOD OGROMNE SREĆE ZA OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo na kojim poljima će napredovati, spremite se!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kome dolazi do sada neviđena sreća?

SLEDEĆI MESEC JE PERIOD OGROMNE SREĆE ZA OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo na kojim poljima će napredovati, spremite se!

Foto: Unsplash/Brooke Cagle

Nasmejana žena

Dva horoskopska znaka posebno će uživati u septembru 2023. godine. Biće im bitan i uspešan mesec, a oni će se istaći. To su Device i Vodolije.

Device

Njima septembar baš mnogo obećava. Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrete neki projekat, ne brinite napredovaćete. Čak iako se čini da ne ide sve dobro, ne brinite baš je sve po planu. Iz vas govori intuicija koja nikada ne laže. Takođe, konačno sve dolazi na svoje i sve ono što ste sanjali će se konačno ostvariti, zato kažemo da su Device zvezde septembra. Osim intuicije, ovog meseca naglašena je i njihova fantastična energija. Ako vam se čini da ste malo zastali u poslovnom svetu, ne brinite, uskoro će se desiti pomak i to baš lep. Ono što vam je važno je odmor, a konačno pićete koktel na nekoj plaži ili se sunčati pored bazena.

Foto: shutterstock

Nasmejan par se grli

Vodolija

Kada je reč o ovom horoskopskom znaku, septembar vam donosi kako lepa tako i ne tako prijatna iznenađenja. Neće vam baš sve uspeti, ali neće sve ni propasti zato se ne dajte! Bićete zaokupljeni mnogobrojnim događajima i nemojte juriti, polako, sve stižete. Moramo vas upozoriti. Imate mnogo želja, ali znajte ono "pazite šta želite možda se i ostvari", zato oprezno. Ipak, nemojte se osećati uznemireno, nema potrebe. Vodolije su svesne da ovo nije bio baš najbolji period za njih, ali je bitno da će posle dužeg vremena osetiti unutrašnji mir. Krajem septembra izgradićete kontakte sa osobama sa kojima dugo niste imali komunikaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading