BOJA MOĆI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Blizancima pomaže ŽUTA da budu uspešniji, a Bikovima zelena donosi NOVAC

Autor: N.J.

Lifestyle

23.03.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je vaša moćna boja prema astrološkom znaku.

BOJA MOĆI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Blizancima pomaže ŽUTA da budu uspešniji, a Bikovima zelena donosi NOVAC

Foto: Unsplash/ Morgan Sessions

Svaka ličnost ima boju koja joj odgovara, a to se određuje prema horoskopskom znaku. To vam može pomoći i ako se na primer dvoumite oko uređenja doma, a ako je to boja koja vam se dopada možete nositi i garderobu te nijanse.

Ovan

Ovnovi su vatreni, strastveni i pomalo tvrdoglavi. Oni su vođe i to rođene, tako da su uvek spremni za takmičenje. Njihova boja je crvena. To je boja hrabrosti, smelosti i uzbuđenja. Nije čudno što je baš to odlična boja za ovaj horoskopski znak. Osim toga, crvena je sjajna nijansa kada želite da podstaknete kreativnost.

Bik

Oni su pouzdani, zanimaju ih samo praktične stvari i vole da počaste sebe. Njihova boja je zelena zato što ima živost koja pomaže Bikovima da se osećaju revitalizovano. Takođe, to je i boja bogatstva, nešto što oni jako cene.

Foto: Shutterstock

Muškarac ima novca

Blizanci

Oni su znak sa dve ličnosti, jedna je baš pričljiva, a druga zamišljena i nemirna. Oni su inteligentni i njih niko ne može da ostavi bez reči. Njihova boja je žuta. To je svetla, vesela i energična boja. Inspiriše originalne misli i sreću i savršeno odgovara karakteru Blizanaca. Unesite tu boju u vaš poslovni prostor kao i na ulaz doma.

Rak

Oni su emotivni i sve doživljavaju tako i uvek se oslanjaju na svoja osećanja. Njihova boja je srebrna. Pokušajte da svoj dom osvežite metalik sivim detaljima ili upotrebite neki sivi ili metalik nameštaj kako biste stvorili prostor dobrodošlice.

Lav

Oni su zvezde. Sve privlače, harizmatični su i šarmantni, kao magnet. Njihova boja je narandžasta jer zaista koja boja više privlači pažnju od te? Njima je potrebna hrabra boja da bi se svuda osećali kao kod kuće.

Foto: pexels.com

Zavođenje - muškarac i žena zajedno piju vino

Device

Oni su organizatori, sve rade promišljeno i precizno. Često su rezervisani pre nego što se otvore prema ljudima. Njihova boja je braon. Pokušajte da unesete zemljanu atmosferu u sobu rustikalnim drvenim detaljima ili stočićem za kafu.

Vaga

One vole lepotu. Žele ravnotežu u svim aspektima svog života, ali i da sve lepo srede kako bi živele onako kako bi volele. Obožavaju šalu sa prijateljima. Njihova boja je ružičasta, ali svetla. Najbolje bi bilo da kupite nešto u toj boji za spavaću sobu.

Škorpije

One su pravi majstori u skrivanju i nikome ne govore šta zaista misle. Teraju druge da nagađaju, a njihova boja je crna zato što je intenzivna.

Foto: pexels.com

Žena se krije

Strelac

Strelci su društveni pustolovi, spremni da krče nove staze i sklapaju prijateljstva gde god krenuli. Po prirodi su društveni, ali intenzivni mislioci, s kreativnim i globalnim načinom razmišljanja koji im pomaže da reše mnoge probleme. Njihova boja je ljubičasta zato što će im pomoći da razmišljaju van okvira i treba je koristiti na svim mestima gde razmišljate i stvarate nešto.

Jarac

Individualni kao znak, ambiciozni i ne beže od velikih stvari odnosno projekata. Njihova boja je siva. Pokušajte da je iskoristite za stvaranje prijatnog prostora za odmor ili za trpezariju.

Foto: pixabay.com

Osoba naređuje

Vodolije

One kao da žive van ovog okvira i sveta, imaju neka svoja razmišljanja koja su drugima potpuno čudna. Gledaju stalno širu sliku i svima bi pomogli. Vodolije donose znanje u svet, a plava im pomaže da se smire i usmere dok im se misli vrte u milion različitih smerova. Pokušajte da koristite plavu u spavaćoj sobi kao umirujuću nijansu.

Ribe

Ribe su maštovite, vole da zamišljaju i osećaju kada je neko romantičan. Glava im je stalno u oblacima, a njihova boja je morska zelena. Tu boju bi trebalo upotrebiti u kuhinji ili kupatilu, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading