KO IH JE KLEO NIJE DANGUBIO - NJIMA JE ŽIVOT VEČNA TRAGEDIJA! Ovi horoskopski znaci nikako da se OPORAVE od haosa

Autor: N.J.

Lifestyle

08.03.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća nikada nije na strani ovih horoskopskih znakova.

KO IH JE KLEO NIJE DANGUBIO - NJIMA JE ŽIVOT VEČNA TRAGEDIJA! Ovi horoskopski znaci nikako da se OPORAVE od haosa

Foto: Unsplash/ Caleb George

Neki horoskopski znaci nikako da dožive sreću! Kada konačno misle da ih je malo krenulo u životu, opet ništa. Sreću još uvek nisu doživeli na pravi način i taman kad se pojavi šansa za uspeh, desi se opet krah. Tri horoskopska znaka nikako da predahnu i život im stalno prolazi u borbi na svim frontovima.

Za sledeće horoskopske znake veruje se da stalno propuštaju priliku ili istu ne znaju da iskoriste.

Strelac

Oni su poznati kao izuzetno lenji i upravo zbog te lenjosti sve prilike im prolaze i to ispred nosa. Tako gubite sve mogućnosti i nikako da se trgnete. Vas samo mrzi da se pokrenete i uzmete ono što je vaše.

Foto: pexels.com

Muškarac se nervira

Device

One su totalno kontra! Ubeđuju sebe da su ono što nisu, uvek pobednici i tako se odnose u skoro svim situacijama. Najgore je što se osećaju kao pobednici, a zapravo su gubitnici. Oni paze na detelje,  i uopšte ne gledaju širu sliku. Dok sebe nateraju da  nešto urade, prilika je prošla!

Jarac

Što bi se reklo, njih ko je kleo taj nije dangubio. Oni provode vreme tako što se hvale i ubeđuje ljude da sve može, a naravno ne mogu ni približno. Pokušavaju da stvore lažnu sliku. Kada mu isklizne neka prilika, što se realno često dešava, postaju baš ogorčeni i neprijatni prema drugim ljudima, piše "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading