MOGU DA VAS VRTE OKO MALOG PRSTA: Tri najinteligentnija horoskopska znaka

Autor: N.J.

Lifestyle

28.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste među njima?

MOGU DA VAS VRTE OKO MALOG PRSTA: Tri najinteligentnija horoskopska znaka

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ silaaturkoglu

Naravno da horoskop ne može da odredi inteligenciju čoveka. Ali, možete da vidite da li na temelju svojih astro karakteristika spadate u najinteligentnije horoskopske znakove. Biti pametan nije samo stvar inteligencije, i izuzetno pametni ljudi nekada mogu da naprave pogrešan izbor. Saznajte da li ste među tri nainteligentnija horoskopska znaka.

Evo ko su oni:

Vodolija

Pripadnici ovog znaka jako su inteligentni, među njima je velik broj slavnih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i originalnog pristupa problemima i sposobnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Foto: shutterstock

Devojka razmišlja o rešenju

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a za razliku drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Jarac

Oni imaju takozvanu praktičnu inteligenciju koja ih vuče ka boljem u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućava da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali, prenosi "Blic žena".

Da li ste možda vi među njima?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading