ZDRAVSTVENI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: Za Bikove je borba gotova, a Rakovi ne smeju glavobolje shvatati olako!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte predviđanja za vaš horoskopski znak.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: Za Bikove je borba gotova, a Rakovi ne smeju glavobolje shvatati olako!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Çilek Kokusu

Horoskop navodi kakvo će biti vaše zdravlje do kraja 2022. godine.

Ovan 

Ovo će biti godina koja obećava. Uz mnoge promene, doživećete i neke fizičke transformacije. Takođe, zdravstveni horoskop  predviđa da ćete se osećati fit i dovoljno zdravi da se pridružite nekom sportu ili bilo kojoj fizičkoj aktivnosti. Međutim, u isto vreme, studenti s znakom Ovan moraju zapamtiti da se ne opterećuju previše oko svog učenja, piše "Astrotok". 

Bik


Bilo da se radi o vašem mentalnom ili fizičkom zdravlju, zbog svega ćete se osećati zadovoljni. Nosite prikladnu odeću da se ne razbolite. U drugoj polovini godine završiće se svi usponi i padovi koji se tiču ​​zdravlja. Međutim, treba zapamtiti da tokom istog ne propuste mere opreza. Napete situacije moraju se izbegavati što je više moguće. Radni pritisak će se povećati, ne smete se previše opterećivati ​​oko toga. Hronični bolesnici takođe moraju brinuti o sebi.

Foto: pixabay.com

Bik - horoskopski znak

Blizanci


Osećaćete se izvrsno što se tiče fizičkog zdravlja. Međutim, vaše mentalno zdravlje može biti ugroženo. Vrlo je preporučljivo slediti zdrave navike i preći na hranu koja vam pomaže u izgradnji tela. Ne zaboravite da izbegavati začinjenu i masnu hranu. Međutim, ako ste već u formi, sledite taj strogi plan ishranu i tablicu na kojoj ste tako dugo. Ako ste skloni bolestima koje se prenose vodom, budite posebno oprezni oko toga. Deca moraju biti ugrejana u zimskim mesecima, a učenici moraju povećati unos voća i povrća u svom životu.

Rak

Finansije vas mogu mučiti i neobično narušiti vaše zdravlje te vam i zadavati probleme. U nevoljama poput migrene, glavobolje ili sličnih bolova nemojte stvari shvatati olako predviđa da bi neki od vas mogli izgubiti ravnotežu u ishrani i upustiti se u neke zabave i uživati ​​u obrocima koji ne bi trebali. Isto bi vam moglo doneti probleme s težinom. Druga polovina godine proći će kako želite. Biće lepih trenutaka, a vi ćete se osećati bolje u zdravstvenom smislu.

Lav

Jedina stvar koju morate zapamtiti je da budete vrlo precizni u svojoj dnevnoj rutini. Takođe, predviđa da oni s manjim alergijama moraju paziti da ne prestanu uzimati lekove. Predviđa se da bi vam druga polovina mogla doneti nekoliko problema u vezi sa probavom, želucem i kožom.

Foto: pixabay.com

Lav - horoskopski znak ilustracija

Devica


Osobe s urinarnim problemima moraju posebno paziti u poslednjim mesecima u godini. Takođe, ako imate problema s kiselinom ili probavom, vodite posebnu brigu o sebi. A ako imate problema poput dijabetesa ili krvnog pritiska, redovno uzimajte lekove uz obaveznu preporuku lekara.

Vaga

Kako se bude približavala druga faza godine, vaš će imunitet opadati i mogli biste postati skloni nekim manjim bolestima, predviđa zdravstveni horoskop za 2022. godinu. Izbegavajte masnu hranu i obroke koji dovode do debljanja.

Škorpija

Kako biste održali zdrav način života, savetuje da se prebacite na neke sportove ili navike vežbanja. Ako možete podneti trening, onda morate preći u teretanu. Zanemarivanje vašeg zdravlja može vas učiniti sklonima klimatskim problemima i problemima povezanim s kožom i sezonskim alergijama. Joga će se pokazati korisnom i za vas. A s krajem godine, vi ćete imati organizovan način života.

Foto: pixabay.com

Devojka se bori

Strelac

Za Strelca se predlaže puno, puno vode. Osim toga, pripazite i na svoje mentalno zdravlje u tih poslednjih nekoliko meseci. Osobe koje već imaju problema s kožom ili disanjem moraju probati jogu i meditaciju.

Jarac

Budući da planeta Jupiter ulazi u akciju u poslednjih nekoliko meseci, situacija sa vaše strane će se poboljšati. Bilo da se radi o psihičkom stresu, napetosti na poslu ili problemima u vezi s želucem, sve će se rešiti i pomoći vam da godinu završite zdravo.

Vodolija

Roditelji koji imaju dete s problemom pothranjenosti moraju potražiti savet stručnjaka jer je vreme povoljno da pronađete rešenje za svoje probleme. Osim toga, za druge, godišnji horoskop za 2022. za znak Vodolije otkriva da će se 2022. završiti s uravnoteženim zdravstvenim stanjem i blagostanjem bez stresa.

Ribe

Moguće je da ćete se razboleti, ali to će potrajati oko nedelju dana. Stoga, ne brinite i nosite prikladnu odeću te uključite neke biljke u svoju ishranu. Ljudi koji se žele učlaniti u teretanu učiniće to u poslednjem tromesečju 2022. Ali zapamtite da se ne smete olabaviti ili ostati na sredini, jer isto može negativno uticati na vaše blagostanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading