ROĐENI SPLETAKOROŠI: Čuvajte se ova tri znaka horoskopa

Autor: Republika

Lifestyle

18.10.2021

07:15

Iako ponekad manipulacija ne mora da bude negativna, uglavnom se zloupotrebljava i iskorišćava u ličnu korist, a na štetu druge osobe.

Photo by Katie Treadway on Unsplash

Žene se smeju

 

Osobe rođene u sledeća tri znaka rođeni su spletkaroši.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca neprestano menjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se jako dobro prilagode različitim tipovima ljudi, međutim ne prođe puno vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost.

Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega nikada ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva, piše Avaz.ba.

Rak

Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osete ugroženo, spremne na sve.

Posebno ako je reč o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice, Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije vrlo vešto izmanipulisati osobu čiji im se postupci ne sviđaju pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

Škorpija

Sa Škorpijama nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i zatim vas, bez da ste primetili, potpuno izmanipulišu.

Ako im se zamerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju zaveru i spletku protiv vas.

Komentari (0)

Loading