PROMENIO PLOČU! Jovanović do juče pljuvao Đilasovog kandidata, a sad bi s njim na vlast! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.04.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović "okrenuo ćurak naopako".

PROMENIO PLOČU! Jovanović do juče pljuvao Đilasovog kandidata, a sad bi s njim na vlast! (VIDEO)

Foto: printscreen

Miloš Jovanović

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović pokušava da sada nakon izbora dogovori kako da se “dočepa” svih fotelja u gradu Beogradu sa kandidatima lidera SSP Dragana Đilasa, među kojima je i Vladeta Janković.

Mnogi bi rekli da je sve to deo demokratske tekovine u kojoj bivstvuje današnja Srbija, međutim pre izbora je gospodin Jovanović imao ne tako lepo mišljenje o Đilasovom Vladeti. U jednoj TV emisiji je za njega rekao da imanje gospodske profesije ne povlači uz sebe i epitet gospodina, a sada nakon izbora bi hteo da pravi vlast sa njim u gradu?!

– Ja poštujem godine gospodina Jankovića, to nosi iskustvoi mudrost, poštujem profesiju unioverzitetskog profesora, ali vrlo se ružno u nekolio navrata izrazio o DSS-u i nazvao je patrljak, jako je ružno. A onda je tražio od Aleksandra Popovića i ne smeta mu da traži program DSS za Beograd. Uz svo poštovanje prema Jankoviću, očigledno nije dovoljno imati gospodsku profesiju da biste se u svakoj situaciji ponašali kao gospodin – pričao je Jovanović o Jankoviću pre izbora u nedelju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bane

05.04.2022 19:49

A taman sam se ponadao da se pojavio mlad, moderan, obrazovan, .... Kad ono opet mućak.

Odgovori 14 3
Rade

07.04.2022 10:38

Kobi bre mućak SMRAD JE TO!!! 💩