OTKRIVAMO: Ko je manijak koji je napao devojčicu u tramvaju!

Autor:

Hronika

26.10.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji se pre nekoliko dana desio u tramvaju u Beogradu, kada je kamera snimila kako manijak napastvuje tinejdžerku (15), a snimak potom postavljen na društvene mreže, potresao je celu Srbiju. Na sreću, napasnik je brzo priveden pravdi, a Srpski telegraf vam otkriva o kome je reč.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Snimak koji je uzburkao Srbiju

Policija je, naime, uhapsila Mihaila I. (37), zbog sumnje da je polno uznemiravao nesrećnu devojčicu. Incident se dogodio pre nekoliko dana na teritoriji opštine Stari grad a, kako saznajemo, lisice na ruke su mu stavljene "zahvaljujući" bureku koji je ukrao u jednoj pekari na Zrenjaninskom putu!

Isailović je u četvrtak oko 22.45 sati ušao u pekaru i obratio se radnici pekare Mileni J.

- Rekao je: "Šta bi bilo da ja tebi sada ukradem burek?". na šta mu je ona odgovorila "Ti ukradeš i ja pozovem vlasnika i policiju i to je to" - kaže naš sagovornik iz istrage.

 

 

Isailović je tada prošao iza pulta bez psovki i pretnji i uzeo nož sa sečenje bureka.

- Isekao je sebi dva parčeta, stavio ih u kesu, a potom izašao iz pekare. Prilikom izlaska iz pekare, Mihailo je počeo da viče "Vučiću pederu!" Milena je odmah pozvala gazde i policiju - dodaje naš sagovornik.

Boluje od biopolarnog poremećaja

Kako saznajemo Mihailo Isailović već duži niz godina boluje od biopolarnog poremećaja, a u zadnje vreme nije uzimao terapiju.

- To je poremećaj karakterisan ponovljenim epizodama povišenog raspoloženja, povećane aktivnosti i energije i depresije. Jedno vreme Mihailo je redovno uzimao terapiju i zdravstveno stanje držao pod kontrolom, ali ne znamo koliko dugo nije pio lekove - kaže naš sagovornik.

Vlasnici pekare Dragan V. i Zoran S. su se kroz nekoliko minuta pojavili i do dolaska policije zadržali Isailovića.

- Bio je preko puta naše pekare. Pre hapšenja se ponašao kao ludak, skako je i trčkarao levo-desno. Bio je van sebe, kao da je uzeo neku drogu. Veče pre toga je kupovao u našoj pekari i ponašao se sasvim normalno - pričaju vlasnici.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Oni dodaju da su tek kasnije saznali da se radi o manijaku iz tramvaja.

- Da smo u tom momentu znali da je on manijak koji je spopao devojčicu, ko zna šta bismo mu uradili, hapsili bi nas a ne njega. Mislim da živ ne bi ostao do dolaska policije! Na žalost, ovo je za Srbiju normalni užas - navode vlasnici.

Potresen i ministar

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je veoma potresen onim što je video na snimku.

- Kao roditelj kažem da ne postoji mogućnost da mirno posmatrate i ne osetite bes i ljutnju zbog toga što se dogodilo. Nadam se da ćemo moći brzo i od sudskih organa da dobijemo pravdu i da to neće biti jedan od onih slučajeva koji će proći lagano, već da će ozbiljno pokazati da nije dozvoljeno da neko maltertira decu - rekao je Stefanović.

Komšije Mihaila Isailovića iz ulice Grge Andrijanovića gde je muškarac živeo, kažu da su ga u poslednje vreme viđali povremeno.

- Sam živi u stanu, a čini nam se da je malo psihički oboleo. Kad ga sretnemo na ulici uvek se obraćao pticama i pričao sa njima. Jednoj komšinici je čak ponudio dolare, kako bi imala lepši i ugodniji život - pričaju komšije.

Hitna pomoć je odmah po hapšenju pregledala maloletnu devojčicu i ustahnovila da na telu nema povreda, a manijaku je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela polno uznemiravaje.

Podsetimo, Isailović se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao 15. godišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela, dok su ostali putnici nemo posmatrali čitav događaj i niko od prisutnih nije priskočio u pomoć, nije obavestio vozača tramvaja, niti zvao policiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading