DARKO KOSTIĆ PUŠTEN NA SLOBODU!

Autor: Republika

Hronika

14.08.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Darka Kostića, on je danas pušten na slobodu i napustio je Centralni zatvor.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Ranije tokom dana, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je protiv Kostića podiglo optužnicu, a on se tereti za krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljeno držanje droge, kao i omogućavanje uživanja u narkoticima. 

Inače, poslednji saslušan u ovom slučaju bio je L. J. čija je prijava pokrenula istragu protiv modnog kreatora Darka Kostića zbog seksualnih napastvovanja.

Njegovo saslušanje je trajalo tri sata. On je došao u pratnji majke, bio je vidno uznemiren i plakao je tokom davanja izjave. 

Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao. Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše. I drugi mladić B.Š. je prema pisanju tabloida svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading