ŽABAC OTRKIO ŽASTO JE KAPISODA UBIO KSENIJU, EVO ŠTA NA SVE KAŽE GOCA BOŽINOVSKA

Autor:

Hronika

05.07.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić zvani Žabac, poslednji preživeli žestoki momak novosadskog podzemlja, otkrio je da je noć pre ubistva video pevačicu Kseniju Pajčin, koju je hicima iz pištolja usmrtio tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, pa na isti način presudio i sebi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nebojša Tubić Žabac

Tubić, koji je bio hapšen zbog sumnje da je pretukao investitora Spasoja Milićevića (63), a koji je umro od zadobijenih povreda, rekao je u emisiji na kanalu Balkan info da ga je pevačica 15. marta 2010. poljubila u usta pred Filipom, što je manekena razbesnelo.

Ljubomorni

- Bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju - ispričao je Tubić, koji je svojevremeno bio u vezi s Pajčinovom.

Žabac: Filip je verovatno bio na nekim drogama

On je otkrio i da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu, nakon čega je Tubić burno reagovao.

- Išao sam u klub, uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: "Što se ti meni ne javiš?" Kažem ja: "Kako da ti se javim kad si s dečkom?" A ona će na to: "Nije mi to dečko, to mi je modni kreator". I on je udari laktom. Ja tu popizdim i kažem: "Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom" - rekao je Žabac za Balkan info.

RepublikaFoto: youtube.com

Popila, pa prkosila

On je dodao da je pevačica potom malo više popila i prkosila dečku.

- Pokazala je Kapisodi prstom na mene i rekla: "On me je silovao pet puta na veče kad sam imala 18 godina". Dečko je onako samo gleda, shvata da ga provocira - priseća se Tubić.

Voleo pevačice
- Tubić dovođen u vezu s poznatim pevačicama
- imao romansu sa Gocom Božinovskom
- viđao se sa bivšom članicom grupe Models Sandrom Meljničenko
- pričao da je bio u vezi s pokojnom Ksenijom Pajčin
Brani se sa slobode
- Žabac se tereti za smrt investitora
- u pritvoru bio od 10. novembra 2017.
- sredinom marta 2018. određen mu kućni pritvor
- ponovo vraćen u zatvor 18. maja
- sedam dana kasnije izašao na slobodu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading