ARKANOV UBICA ĆE BITI SAHRANJEN U LOZNICI: Evo kada telo tačno stiže u Srbiju

Autor: Alo, Republika

Hronika

13.05.2018

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Ðuričić Miki (48) zvani Miki i Đura iz Loznice, koji je ubijen u Johanesburgu, biće sahranjen u rodnom mestu Klupci, kod Loznice, saznaje "Alo!“ od izvora bliskih njegovoj porodici.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milan Miki Đuričić

Po telo ubice Željka Ražnatovića Arkana (48) i dvojice njegovih prijatelja otputovaće, zbog identifikacije i prevoza, neko od uže rodbine i prijatelja, prenosi Alo

- Iako se spekulisalo da će Đuričić biti sahranjen u Južnoafričkoj Republici, gde je živeo nevenčano sa jednom ženom, njegova porodica želi da on počiva u svom mestu. Njegova majka i dve sestre žele da ga sahrane pored njegovog oca, koji je umro pre više godina, kako bi mogle da posećuju njegov grob - rekao je dobro obave[ten izvor.

Prve informacije da je Đuričić likvidiran 26. aprila u Johanesburgu u klasičnom mafijaškom obračunu nisu bile pouzdane jer je ubijeni kod sebe imao lažna belgijska dokumenta. Iako je naša policija u Južnu Afriku poslala Đuričićeve otiske prstiju i DNK uzorak, potvrda o njegovoj smrti stigla je iz Johanesburga tek 5. maja. Njegova majka Stana i sestre su odmah obukle crninu, a rođaci i prijatelji su mu palili sveće, iako zvanične potvrde da je baš on ubijen nije bilo.

- Po Loznici se priča da ga je ubio neko od Srba. Takođe pričaju da je tamo navodno imao fabriku eksploziva i da je u Loznici pomagao svoju porodicu - dodaje sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading