NESAVESNI VOZAČ kriv za smrt motocikliste, koji je UDARIO U BETONSKI STUB

Autor: alo.rs

Hronika

27.04.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatu majstor Duško Živojinović (44) poginuo je preskinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u ulici Ruže u beogradskom naselju Kumodraž.

Foto: instagram.com/ dule.tattoo
Duško Živojinović

Nesreća se dogodila u oko 20 časova, kada je Duško izleteo s puta na svom motociklu i udario u betonski stub električne rasvete.

Od siline udarca pao je i glavom udario o ivičnjak, što je bio koban udarac za njega. Policijska istraga utvrdiće okolnosti nesreće.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoje indicije da je do udesa došlo kada je Duško, izbegavajući automobile iz suprotne trake, naglo skrenuo da bi izbegao direktan sudar, ali mu se na putu našla bandera, te je u nju udario.

 

 

A post shared by Duško Živojinovic (@dule.tattoo) on Jul 28, 2017 at 4:09am PDT

 

Iako je lekarska ekipa Hitne pomoći brzo došla, nažalost, mogli su samo da konstatuju Duškovu smrt.

Kako piše "Alo!", Duško se kretao ulicom Ruže, kada se, kako se pretpostavlja, iz ulice Kosovskih božura nesavesni vozač uključio ispred njega i isekao mu put. Da bi izbegao da naleti na taj automobil, Duško je smotao volan dvotočkaša, pa je izgubivši kontrolu - pao.

- Poziv o nesreći policija je primila u 20.15 u blizini raskrsnice ulica Ruže i Vojvode Stepe. Urađen je uviđaj i uzete su izjave očevidaca koje su bile kontradiktorne. Dok je jedan govorio da je video motociklistu koji udara u ivičnjak, pa u banderu, drugi je spominjao neki automobil. Šta se zapravo dogodilo, utvrdiće se tokom istrage. Nakon završenog uviđaja, motor je poslat na vanredni tehnički pregled, a telo nastradalog na obdukciju - rekao je sagovornik.

Duškovi poznanici i prijatelji kažu za njega da je bio nadareni umetnik, odnosno slikar, koji je četkicu zamenio mašinom za tetoviranje.

- Duško je nakon završene srednje škole otišao u Italiju, gde je učio od najboljih majstora. Tamo se osim slikarstva bavio i dizajnom enterijera i mogu reći da je bio više nego nadaren. Kod nas je imao više izložbi što samostalnih, što grupnih - objašnjava Duškov prijatelj, za Alo.

Prema njegovim rečima, Duško je inspiraciju za slikanje pronalazio u ženskim aktovima i muzičkim instrumentima, a voleo je da kombinuje sklad kontrasta toplih i hladnih boja.

- Duško je svoj talenat za slikanje zamenio tetoviranjem, koristio je svoju nadarenost i stvarao je fenomenalne tetovaže. Kod njega su dolazile slavne i poznate ličnosti, ali i obični ljudi i svi su oni odlazili više nego zadovoljni. Pored toga sto je Duško imao umetničku dušu, bio je dobar psiholog, pa je znao i da mušteriju odgovori od tetovaže - ispričao je Duškov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading