OTKRIVENO ZAŠTO SU UHAPŠENI LAZOVIĆ I KATNIĆ! Bivši policijski funkcioner i specijalni tužilac bili deo stvaranja kriminalne organizacije!

Autor:

Hronika

14.04.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji hapšenja Zorana Lazovića i Milivoja Katnića.

OTKRIVENO ZAŠTO SU UHAPŠENI LAZOVIĆ I KATNIĆ! Bivši policijski funkcioner i specijalni tužilac bili deo stvaranja kriminalne organizacije!

Foto: printscreen/youtube.com

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva SDT jutros su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja SPO uhapsili bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića, saopšteno je iz SDT-a.

- Na osnovu međusobne saradnje i višemesečnog koordinisanog delovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona – EUROPOL, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odeljenje je, uz asistenciju Sektora policije specijalnih namena, lišilo slobode M.K. bivšeg glavnog specijalnog tužioca i Z.L. bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, zbog osnova sumnje da su učinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja - saopštio je CdM-u državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić i dodao da će osumnjičeni biti sprovedeni specijalnom tužiocu radi saslušanja u zakonskom roku.

- U toku je i pretresanje njihovih stanova i drugih prostorija, u Podgorici, Cetinju, Budvi i Bijelom Polju, radi pronalaska tragova krivičnog dela i predmeta koji mogu biti od koristi za postupak - rekao je Radonjić.

Advokat Zoran Piperović, koji zastupa Zorana Lazovićarekao je da očekuje da Specijalno policijsko odeljenje (SPO) počne pretres kuće Lazovića u Podgorici, prenosi portal RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading