SAZNAJEMO! POLICIJA SUMNJA DA JE DANKA ILIĆ ZAKOPANA NA GROBLJU? Da li su zbog toga LOPATE iz dvorišta Dragijevića odnete na VEŠTAČENJE!?

Autor:

Hronika

11.04.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dankinog ubice potvrdila da je policija odnela lopate i motike.

SAZNAJEMO! POLICIJA SUMNJA DA JE DANKA ILIĆ ZAKOPANA NA GROBLJU? Da li su zbog toga LOPATE iz dvorišta Dragijevića odnete na VEŠTAČENJE!?

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Dejan Dragijević (50) uhapšen je prošle nedelje zbog sumnje da je zajedno sa Srđanom Jakovićem ubio malu Danku Ilić, koju su danima tražili, ne samo policija i ljudi u Srbiji, već i pola Evrope. Navodno nijedan od njih ne zna gde je tačno Dankino telo, a brat ubice, Dalibor Dragijević u međuvremenu je u policiji preminuo, a danas ga sahranjuju.

Republika

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Facebook

 

Prema poslednjim informacijama do kojih smo došli policija navodno sumnja da je možda čak i na groblju zakopano Dankino telo. Zbog svega toga policija je i oduzela lopate i motike i odnela na veštačenje, kako bi se tačno uvrdilo u ono što se sumnja.

Inače, policija već nekoliko dana skuplja dokaze u kući Dragijevića i odnose sve sumnjive predmete, u nadi da će naći bar neki trag gde bi leš deteta mogao da bude, a Dejanova majka za to vreme navodi da ne zna zbog čega to rade, međutim, potvrdila je da je policija odnela lopate, motike...

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Majka Dankinog ubice potvrdila da je policija sumnjive stvari odnela iz njihovog doma

- Policajci su mi odneli noževe, motike, lopate, sekire i motornu testeru... ne znam šta će im, valjda da seku drva - rekla je Svetlana Dragijević za medije.

Inače, danas je sahranjen Daliboru Dragijević, koji je pre smrti trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. On se sumnjičio za prikrivanje dela i pomaganje u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko Polje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Facebook

Dankine ubice imali su saučesnika, policija još uvek utvrđuje ko je sve pomogao da se njeno telo prebaci

Njeno telo još nije pronađeno ni posle sedmog dana potrage od priznanja ubistva. Daliborova smrt dodatno je otežala celu potragu, a nakon što bude sahranjen na seoskom groblju, očekuje se nastavak potrage za posmrtnim ostacima nesrećno stradale devojčice.


Nešto posle 11 sati u porodičnu kuću Dragijevića donet je krst, venci i cveće, a umrlica je na kuću postavljena tek danas, na dan sahrane, njegovo telo položeno je u raku u 14 časova.

Kako je Republika već pisala, i Dejanu, koji je priznao ubistvo male Danke, starijem Daliborovom bratu, i Radetu, koji je optužen da je pomagao u skrivanju tela, a inače Daliborovom ocu, odbijen je zahtev da prisustvuju sahrani.Njegova majka Svetlana doći će u pratnji policije, a policija će tokom sahrane blokirati groblje.

Republika

Foto: Facebook

Dankina majka van sebe, ne može više da podnese porodičnu kuću bez deteta

MAJKA MALE DANKE ILIĆ OTIŠLA IZ PORODIČNOG STANA

Kako je Republika prva pisala, Ivana Ilić majka male Danke Ilić u užasno je teškom psihičkom stanju, odbija da jede od kada je nestala njena djevojčica. Ivana se, kako Republika saznaje od njenog najbližeg okruženja, nalazi kod rođake sa sinom Lazarom kako bi izbegla medije čiji se veliki broj ekipa sve vreme nalazi u Boru.

Takođe, Ivanu u porodičnom stanu sve podseća na Danku tako da to dodatno otežava njeno stanje.

Mediji aktivno prate potragu za Dankom koja traje već 16 dana.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading