OVAKO JE ŽANDARMERIJA UPALA U KUĆU OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: Potraga za telom male devojčice se nastavlja!

Autor:

Hronika

06.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žandarmerija je koristila pse i dronove kako bi pregledala kuću Jankovića, ali i okolno područje, uključujući i brda iznad sela.

OVAKO JE ŽANDARMERIJA UPALA U KUĆU OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE: Potraga za telom male devojčice se nastavlja!

Foto: Printscreen/Republika, Društvene mreže

U nastavku istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić, Žandarmerija je intenzivno pretraživala teren u selu Luka, gde je osumnjičeni Srđan Janković živeo. Srđan je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva i potraga za telom devojčice i dalje je bila neuspešna.

Pomoć oca u pretrazi

Tokom pretrage, otac osumnjičenog Srđana Jankovića je bio prisutan i pružio je podršku Žandarmeriji, čak im obezbedivši oruđe za kopanje. Takođe, omogućio im je pristup dvorištu kako bi detaljno pregledali teren, uključujući i stajsko đubrivo na porodičnom placu.

Intenzivna pretraga terena

Žandarmerija je koristila pse i dronove kako bi pregledala kuću Jankovića, ali i okolno područje, uključujući i brda iznad sela. Dodatno, pretražena je i koliba u šumi koja je pripadala Srđanovom dedi, ali nažalost, ništa od značaja nije pronađeno.

Neuspela pretraga

I pored intenzivne pretrage, telo dvogodišnje Danke Ilić još uvek nije pronađeno. Lokacija koja je bila predmet pretrage sada je napuštena, što ukazuje na to da se pretraga terena nastavlja na drugim lokacijama.

Iako je potraga za telom dvogodišnje devojčice bila intenzivna i obuhvatala različite delove sela Luka, rezultati nisu bili uspešni. Porodica i meštani i dalje sa strepnjom i nadom čekaju na rasvetljavanje ovog tragičnog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading