ŠOKANTNO! Otac male Danke nije bio na poslu kad je dete nestalo, već u Banjskom polju! NEVEROVATNO ŠTA JE KAMERA ZABELEŽILA, SVE SE ODIGRALO U DESET MINUTA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.03.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina stiče da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo nekoliko minuta nakon majke.

ŠOKANTNO! Otac male Danke nije bio na poslu kad je dete nestalo, već u Banjskom polju! NEVEROVATNO ŠTA JE KAMERA ZABELEŽILA,  SVE SE ODIGRALO U DESET MINUTA! (VIDEO)

Foto: Facebook, Tanjug/MUP

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja sa čije kuće je skinuta kamera koja je gledala na ulicu u kojoj je nestala dvogodišnja Danka Ilić, ispričala je šokantne detalje koje su vide na snimcima.

 

Žena je tačno, precizirajući čak i vreme, koje je kamera zabeležila, otkrila kretanje male Danke i njene majke, kao i oca, ali i kad je došla policija.

 

Po svoj prilici, danas je na društvenim mrežama, objavljen samo deo snimka koje je zabeležila nadzora kamera, jer Jasmina tvrdi da je lično pregledala ceo snimak koji je policija odnela.

- U 13:10 sati, majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa decom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je “punto” sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija - priča uznemirena žena za Blic.

Ističe da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo nekoliko minuta nakon majke.

Podsećamo, majka je rekla da je devojčica estala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodo, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema. Dakle, nije mogao biti u 13.15 u Banjskoj polju, ako je dete nestalo u 13.45, a kamera ga je uhvatila ranije.

Ovo je jedna od nelogičnosti kojim se verovatno i policija bavi.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, kako je saopšteno, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Logičar

28.03.2024 00:30

Naravno,to je odmah moglo ukazati na sumnju samih nazovimo roditelja,nije dete list sa drveta pa da ga vetar odnese u nepoznatom pravcu.A nije ni Beogradski sajam da je bila nevidjena gužva pa neko poveo dete za ruku.A svakako bi se dete oglasilo na neki način,bar jaukom,vriskom,plačom da ga je neko "oteo" veliki udeo imaju i otac i majka sa tim " nestankom.Samo treba utvrditi detalje i uzrok

Odgovori 91 37
sve lici na

28.03.2024 09:08

ovo je prodaja deteta umesani su i otac i majka nema ovde sanse da se devojcica iygubila

Odgovori 107 24
Jana

30.03.2024 11:05

Plasim se da se nesto desilo detetu njenom krivicom pre nego sto je prijavila nestanak.

Odgovori 26 19
Ja

30.03.2024 11:18

Imam kamere na kući i trenutno vreme mi je podešeno na letnje računanje vremena jer nemam vremena a i zaboravio sam da promenim pa je tako i ostalo. Predpostavljam da je ista priča i sa kamerom koj aje napravila snimak koji je ova žena gledala. Najlakše je optužiti nekoga ali prvo mora da se s e ostalo eliminiše.

Odgovori 23 28