PIROĆANAC SINU (2) SIPAO SONU KISELINU U USTA?! Ocu iz pakla PRETI ROBIJA - želudac progoreo, STRAŠNE POSLEDICE OSTALE!

Autor:

Hronika

26.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon desetodnevnog lečenja, dečak je otpušten iz bolnice na kućno lečenje, dok je otac, nakon saslušanja u tužilaštvu i sudu, pritvoren.

PIROĆANAC SINU (2) SIPAO SONU KISELINU U USTA?! Ocu iz pakla PRETI ROBIJA - želudac progoreo, STRAŠNE POSLEDICE OSTALE!

Foto: RINA

Piroćanac M.J. (29) stavljen je pod optužbu da je 3. jula 2023. godine na mestu zvanom "Vašarište", u okolini tog grada, pokušao ubiti svog dvogodišnjeg sina sipajući mu sonu kiselinu u usta, nakon čega je i sam popio isto otrovno korozivno sredstvo. Više javno tužilaštvo u Pirotu je protiv njega podiglo optužnicu, a nakon provere pred Višim sudom u tom gradu, ista je stupila na pravnu snagu. Zakazan je dan početka sudskog procesa.

Optužnica protiv M.J. koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Pirotu zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju iz člana 113 stav 1 u vezi člana 30 Krivičnog zakonika, pravnosnažno je potvrđena. Pripremno ročište zakazano je za 22. april pred Višim sudom u Pirotu, potvrdili su iz Uprave Višeg suda u Pirotu.

Prema saznanjima, ova tragedija se dogodila u noćnim satima na periferiji Pirota, gde je M.J. doveo svog sina s namerom da izvrši zlokobni plan. Iz nezvaničnih izvora se doznaje da je otac prvo pokušao da sinu sipa sonu kiselinu u usta, a potom je i sam popio istu otrovnu tečnost.

Građani Pirota sugerišu da su duboko narušeni porodični odnosi ležali u osnovi ove tragedije. Prema nezvaničnim informacijama, M.J. je navodno preduzeo ovaj korak kao osvetu prema supruzi koja ga je napustila. Iako je porodica bila dobrostojeća, finansijski motivi se ne smatraju pokretačkom silom ovog monstruoznog čina.

Prijem u Dom zdravlja u Pirotu obavljen je privatnim vozilom, umesto sanitetom Hitne pomoći. Otac i sin su prvo prebačeni u opštu bolnicu u Pirotu, a potom transportovani u Univerzitetski klinički centar u Nišu zbog teških povreda prouzrokovanih unosom sone kiseline.

Prema rečima lekara iz UKC Niš, M.J. je primljen sa teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Nakon desetodnevnog lečenja, dečak je otpušten iz bolnice na kućno lečenje, dok je otac, nakon saslušanja u tužilaštvu i sudu, pritvoren.

Ukoliko bude proglašen krivim za pokušaj ubistva, M.J. mu preti kazna zatvora do 15 godina, u skladu sa Krivičnim zakonikom Srbije. Sudski proces će biti nastavljen 22. aprila pred Višim sudom u Pirotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading