VOZAČI OPREZ! Veliki radovi na projektu Flyover u Solunu prouzrokovali gužve na obilaznici! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.03.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na obilaznici su već uveliko počele, što će zahtevati dodatno strpljenje od vozača.

VOZAČI OPREZ! Veliki radovi na projektu Flyover u Solunu prouzrokovali gužve na obilaznici! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Rocher Bros

U Solunu su u toku veliki radovi na projektu Flyover koji se izvode na obilaznici oko grada, poznatoj kao Periferiakos. Ovi radovi, koji se očekuje da će trajati oko 4 godine, već su doveli do povećanih gužvi na putu, posebno tokom špica.

Gužve na obilaznici su već uveliko počele, što će zahtevati dodatno strpljenje od vozača, posebno turistima koji putuju na Halkidiki i drugim destinacijama tokom letnjih meseci. Iako se Atos ne računa jer do njega postoji drugi pravac, vozači treba da budu spremni na usporen saobraćaj, pogotovo tokom letnjih meseci.

Dobra vest je da je ulica Egnatia konačno raščišćena od radova, što znači da će sve trake biti slobodne za prolaz. Takođe, policija redovno dežura na ulicama Tsimiski i Nikis aveniji, što doprinosi bržem protoku saobraćaja.

 

 

Alternativa obilaznici će, kao i ranije, biti prolazak kroz centar grada, pored mora. Mnogi vozači su već navikli na ovaj pravac, posebno oni koji su putujući na Halkidiki koristili ulicu uz more.

Prema informacijama koje su dostavljene, vozačima se savetuje da izbegavaju prolaz preko obilaznice u periodu špica, posebno ujutru između 7 i 10:30 sati, kao i popodne od 15 do 19 sati.

Projekat Flyover će značajno poboljšati povezanost istočnog dela Soluna sa južnim delom grada, aerodromom, Egnatia autoputem i Halkidikijem. Planirane su rekonstrukcije, proširenja postojećeg puta, izgradnja novih 13 km puta, 9 petlji, 10 nadvožnjaka i tri nova tunela.

Za sada, vozačima se savetuje da budu obazrivi i da izbegavaju prolaz preko obilaznice tokom špica kako bi izbegli moguće gužve i kašnjenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading