DEČAK UDARIO BICIKLOM BABU, ONA UMRLA NA MESTU: Jeziva tragedija u Bogatiću

Autor:

Hronika

23.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarila je glavom o trotoar i ta povreda je bila kobna

DEČAK UDARIO BICIKLOM BABU, ONA UMRLA NA MESTU: Jeziva tragedija u Bogatiću

Foto: shutterstock

Penzionerka B.K. (91) poginula je sinoć pred svojom kućom u Bogatiću dok se kretala trotoarom.

- Žena je tek izašla iz dvorišta, kada je na nju naleteo biciklista i oborio je. Udarila je glavom o trotoar i ta povreda je bila kobna. Hitna služba Doma zdravlja je nesrećnu ženu transportovala u šabačku bolnicu gde je preminula - naveo je izvor Telegrafa.

Biciklom je upravljao maloletnik star 12 godina.

Uviđaj na mestu nezgode obavili su pripadnici policije, a dežurni javni tužilac je naredio obdukciju tela nastradale žene.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading