UHAPŠENI MLADIĆI U ZEMUNU: Na parkingu oštećenom zadali teške telesne povrede bakljom i nožem!

Autor:

Hronika

22.03.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužni predlog za tešku telesnu povredu i laku telesnu povredu na parkingu u Zemunu.

UHAPŠENI MLADIĆI U ZEMUNU: Na parkingu oštećenom zadali teške telesne povrede bakljom i nožem!

Foto: Shutterstock

Danas je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv N.K.( 2002.) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo "Teška telesna povreda"  i D.N. ( 2005.) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela "Laka telesna povreda".

Detalji optužnice

 

Napred navedena krivična dela optuženi su izvršili na taj način što su su se dana 23.5 2023.godine nalazili na parkingu u Zemunu, te je drugooptuženi zajedno sa još jednim NN licem prišao prvooptuženom i oštećenom N.M. te je upalio baklju i oštećenom N.M. zadao jedan udarac u vrat i jedan udarac u desnu ruku te mu je time naneo povrede u vidu opekotina, a što predstavlja jednu jedinstvenu laku telesnu povredu, dok je prvooptuženom zadao jedan udarac u leđa, takođe zapaljenom bakljom, te mu time naneo laku telesnu povredu u vidu opekotine u desnom pod lopatičnom predelu, nakon čega je prvooptuženi drugooptuženom, nožem koji je držao u ruci, zadao ubod u grudi nanoseći mu telesnu povredu u vidu ubodne rane grudnog koša sa otvorom u levom bočnom grudnom predelu i kanalom koji je usmeren od spolja put unutra duž kojeg je presečeno potkožno meko tkivo i otvorena grudna duplja sa minimalnim prodorom vazduha i izlivam krvi u grudnu duplju a što predstavlja tešku telesnu povredu.

Predlozi tužilaštva
 

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza prvooptuženog osudi na kaznu zatvoru u trajanju ne kraćem od jedne godine, te da drugooptuženom za svako krivično delo prethodno utvrdi kazne zatvora u trajanju ne kraćem od po sedam meseci a zatim da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju ne kraćem od jedne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading