PRIŠAO DEVOJČICI I PIPKAO JE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA! Užas i jeza na Banovom brdu - policija ga odmah uhapsila

Autor:

Hronika

17.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijaku je određeno policijsko zadržavanje!

PRIŠAO DEVOJČICI I PIPKAO JE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA! Užas i jeza na Banovom brdu - policija ga odmah uhapsila

Foto: shutterstock

Manijak

U petak, 15. marta, policija u Beogradu uhapsila je M. R. (33) zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje. Nakon hapšenja, policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati i napisala prijavu.

Prema informacijama, M. R. je bio u pijanom stanju u Požeskoj ulici, gde je prilazio i napadao prolaznike. Posebno je prišao maloletnoj E. Dž. (14), koju je hvatao i dodirivao po intimnim delovima tela.

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo,Austrija, ali i naša zemlja, danima bruji zbog novih informacija o identifikovanim počiniocima, s obzirom na to da postoji šansa da se radi o mnogo većem broju osumnjičenih, reč je čak o 30 mladića.

Mediji u Austriji pišu da se strahuje i od većeg broja žrtava u ovom slučaju.

S obzirom na broj osumnjičenih, za sada nigde nije precizirano koliko je Srba u ovoj brutalnoj omladinskoj bandi, a kako dalje navode mediji iz Austrije, jedan od optuženih u žurbi je napustio zemlju sa svojom porodicom, a u pitanju je šesnaestogodišnji mladić bugarskog porekla koji se inače vodi kao glavnoosumnjičeni.

Roditelji veruju da njihov sin nije kriv, ali strahuju od pogleda komšija i od sramote su odlučili da odu i izgrade novi život u Bugarskoj - rekao je advokat za austrijske medije i naglasio da je sud obavešten o svemu ovome, mladić će biti dostupan sve dok traje istraga u Austriji, prenosi Heute.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gradjanin X

17.03.2024 17:48

"Prema informacijama, M. R. je bio u pijanom stanju .." - Sračunata taktika ! Da bi prošao kao neuračunljiv ! Ovakvim mangupima-seronjama dupla kazna - zbog "svesne neuračunljivosti".