SAHRANJEN MARKO MAJSTOROVIĆ IZ VETERNIKA: Njegovo telo nađeno u kanalu DTD nakon misterioznog nestanka!

Autor:

Hronika

17.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Majstorović sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu.

SAHRANJEN MARKO MAJSTOROVIĆ IZ VETERNIKA: Njegovo telo nađeno u kanalu DTD nakon misterioznog nestanka!

Foto: Privatna arhiva

Marko Majstorović iz Veternika, čije je telo pronađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu. Juče ga je ispratila porodica i više stotina rođaka i prijatelja. Do poslednjeg trenutka verovali su da je Marko negde živ i dobro, ali je njegovo telo onda pronađeno u kanalu kod novosadskog naselja Klisa, što je porodicu slomilo. Tužne vesti o pronalasku Marka potvrdila je njegova majka.

Poslednji dani i potraga

Marko je prethodni dan bio na izletu s prijateljima, nakon čega je otišao na pecanje koje je toliko voleo. Od tada ga više nisu videli. O tome koliko su Marka voleli svedoči i broj ljudi koji su se uključili u potragu za njim. Svi ga opisuju kao dobrog i posebnog mladića. Tokom potrage za Markom u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, bili su prisutni mnogobrojni članovi porodice. Nakon nekog vremena, u vodi je pronađen probušen gumeni čamac, a uz njega veslo, kao i čizme.

Emotivno ispraćaj

Juče je na Gradskom groblju u Novom Sadu održana sahrana Marka Majstorovića. Emotivno ispraćen od strane porodice, prijatelja i rođaka, Marko je dobio poslednji ispraćaj. Mnogi su se okupili da odaju počast mladiću čije je nestajanje duboko potreslo lokalnu zajednicu.

Sećanje na Marka

Marko će ostati upamćen kao ljubitelj prirode i pecanja, ali i kao dragocen prijatelj i član zajednice. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u srcima mnogih, a njegova porodica će zauvek čuvati uspomenu na njega.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading