ŠUTNUO MU KUČE, ON IZVADIO NOŽ! Karambol u Borči - muškarac pretio mladiću da će da ga izbode!

Autor:

Hronika

14.03.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio za vikend u Ulici Prvog maja.

ŠUTNUO MU KUČE, ON IZVADIO NOŽ! Karambol u Borči - muškarac pretio mladiću da će da ga izbode!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U nedelju je beogradska policija uhapsila osobu inicijala N.T. (41) zbog optužbi za ugrožavanje sigurnosti. Incident za koji se N.T. tereti dogodio se u Borči, na adresi Ulica Prvog maja.

Nakon što je došlo do verbalne rasprave između N.T. (41) i J.R. (23), N.T. je J.R.-u zapretio da će ga izbosti nožem i ubiti.

Povod za svađu bio je incident u kojem je J.R. navodno šutnuo psa koji pripada N.T, prenosi Telegraf.

Podsetimo, nedavno je u Leskovcu napadnut i advokat. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu pre tri dana održano saslušanje osumnjičenog G.J. (60) iz Leskovca, zbog napada na advokata. Nakon saslušanja, tužilac je predložio određivanje pritvora u trajanju do 30 dana za osumnjičenog, uz obrazloženje da postoje okolnosti koje upućuju na mogućnost ometanja daljeg postupka uticanjem na svedoke koji još nisu saslušani.

U saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu ističe se da će u daljem toku postupka biti preduzete neophodne dokazne radnje radi utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj slučaj. Nadležni organi će nastaviti sa istragom kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i donela odluka u skladu sa zakonom.


Očekuje se da će javnost biti obaveštena o daljem razvoju situacije u skladu sa propisanim postupcima i merama koje propisuje pravosudni sistem.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading