PRETIO POLICAJCU DA ĆE GA UBITI PRED DETETOM, PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Neverovatna odluka sudije iz Novog Sada!

Autor:

Hronika

11.03.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom prilikom pozivamo kolege policajce da u ovakvim slučajevima koriste u punom kapacitetu sva svoja zakonom predviđena ovlašćenja, kako bi zaštitili svoj integritet, bezbednost i bezbednost svih građana, kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije

PRETIO POLICAJCU DA ĆE GA UBITI PRED DETETOM, PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Neverovatna odluka sudije iz Novog Sada!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policijski sindikat Srbije razočaran je odlukom sudije za prethodni postupak u Novom Sadu, koja je nasilnika N.E. koji je pretio saobraćajnim policajcima, između ostalog jednom od njih i „kako će ga ubiti pred detetom", pustila da se brani sa slobode, umesto da mu bude određen pritvor do 30 dana zbog težine dela koje mu se stavlja na teret, a to je napad na ovlašćeno službeno lice.

- Osuđujemo napad na naše kolege u Novom Sadu tokom obavljanja redovnih policijskih dužnosti na čuvanju bezbednosti građana. Sve su češći ataci na policijske službenike koji obavljaju svoje poslove u skladu sa zakonom, a nasilnici prolaze uglavnom sa veoma blagim kaznama. Ovom prilikom pozivamo kolege policajce da u ovakvim slučajevima koriste u punom kapacitetu sva svoja zakonom predviđena ovlašćenja, kako bi zaštitili svoj integritet, bezbednost i bezbednost svih građana – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Napominjemo da su saobraćajni policajci često na meti nasilnika.

Podsećamo na slučaj sa kraja prošle godine kada je policijsku patrolu kod Obrenovca napalo sedam osoba.

U napadnutoj patroli bila je i jedna policajka. 

Svi napadači su nakon incidenta privedeni.

Ovaj događaj je uzdrmao lokalnu zajednicu i izazvao osećaj nesigurnosti među građanima Obrenovca. Međutim, brza reakcija policije je pokazala efikasnost u rešavanju situacije i pružila nadu u očuvanje reda i mira u gradu.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading