NIKO NEĆE DA SAHRANI LAVA KOJI JE SA ŽENOM OTROVAO DECU I SKOČIO SA 17. SPRATA! Evo gde je i šta se dešava sa telom oca sataniste!

Autor:

Hronika

07.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav P.S. još uvek nije sahranjen, a njegovo telo niko ne želi da preuzme.

NIKO NEĆE DA SAHRANI LAVA KOJI JE SA ŽENOM OTROVAO DECU I SKOČIO SA 17. SPRATA! Evo gde je i šta se dešava sa telom oca sataniste!

Foto: Republika

Zločin koji je pogodio Novi Sad u petak veče kada je odjeknula vest da je mladi bračni par skočio sa 17. sprata solitera u naselju Liman, a da su pre toga usmrtili svoje sinove od jedne i tri godine, i dalje potresa javnost.

Martina P.S. (23) sahranjena je u Bačkom Petrovcu sa sinovima, dok Lav P.S. (25) još uvek nije sahranjen, a njegovo telo se i dalje nalazi na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

- Za sada nije poznato kada će Lav P. S. biti sahranjem, jer niko od porodice ili njegovih bližih rođaka i prijatelja nije došao da preuzme telo na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu - navodi izvor Dnevnika, koji objašnjava proceduru po kojoj će osoba biti sahranjena.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Martine P.S.

- U situacijama kada niko neće da preuzme telo postoji određena procedura koja mora da se ispoštuje. Naime, o čitavom slučaju obaveštava se Centar za socijalni rad u mestu u kom je pokojnik imao mesto prebivališta i oni dalje postupaju u skladu sa nadležnostima.

Inače, Martinina porodica je preuzela njeno telo i dečaka, te su ih juče sahranili na groblju u Bačkom Petrovcu. Porodica i prijatelji su šokirani i skrhani tugom i bolom zbog stravične tragedije, a kako kažu, Martina je bila normalna devojka sve dok nije upoznala Lava, a onda se i udala za njega.

- Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je za Republiku jedna od poznanica Martinine porodice.

Podsetimo, prvi toksikološki rezultati obdukcije dece ukazuju na postojanje određenih supstanci koje su mogle dovesti do njihove smrti, ali uprkos tome analize se nastavljaju jer nije utvrđeno da li je namerno ili slučajno prouzrokovana smrt dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading