STEFAN JE USPEO DA IZGOVORI SAMO OVO, NAKON ČEGA JE UMRO: Pre dve nedelje brutalno ubili MMA borca na Dorćolu, a sada su otkriveni novi detalji!

Autor:

Hronika

07.03.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno radi na ovom slučaju i traga za ubicama i eventualnim saučesnicima.

STEFAN JE USPEO DA IZGOVORI SAMO OVO, NAKON ČEGA JE UMRO: Pre dve nedelje brutalno ubili MMA borca na Dorćolu, a sada su otkriveni novi detalji!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

U noći između 24. i 25. februara, dogodio se tragičan incident na Dorćolu koji je šokirao javnost. MMA borac Stefan Savić (23) napadnut je ispred ulaza kluba od strane Vasilija Gačevića (23) i Marka Daničića (23), koji su mu priredili sačekušu. Iako se Stefan predao i izjavio da ne želi sukob, napadači su potegli noževe i nasrnuli na njega, nanoseći mu teške povrede.

Prema dobro obaveštenom izvoru, Gačević i Daničić su brutalno napali Stefana ispred kluba, ubadajući ga noževima. Stefan je pokušao da pobegne, ali je nažalost sustignut na raskrsnici ulica, gde je brutalno iskasapljen i ubijen. Krvnici su nakon zločina pobegli, ostavljajući za sobom jezive prizore.

- On je i tako povređen krenuo da trči, ali je izgubio snagu i naslonio na jedan auto kad su ga ubice sustigle. Branio se kao lav, bio je sav krvav, a onda je pao. Jedan od njih ga je podigao, držao ga je za ruke dok ga je drugi ubadao nožem po telu. Koban je bio ubod sa leve strane, kod srca - kaže izvor, i dodaje:

- Ubice su zatim pobegle u jedan stan kod Đerma u vlasništvu Gačevićeve majke. Tamo su se presvukli i ostavili u stanu krvavu odeću, a zatim su pobegli. Gačevićeva majka je kasnije ušla u stan, videla krvavu garderobu i to je odmah prijavila policiji, verovatno strahujući da je ne optuže za saučesništvo u ubistvu.


Porodica ubijenog borca ne može da se pomiri sa gubitkom, a svakodnevno posećuju Stefanov grob u Boleču, nadajući se da će pravda biti zadovoljena. Policija intenzivno radi na ovom slučaju i traga za ubicama i eventualnim saučesnicima. Postoje indicije da su Gačević i Daničić imali pomagače tokom bekstva, te se istražuju svi mogući tragovi koji bi doveli do njihovog hapšenja.

Saznaje se da motiv ovog zločina datira od pre dve godine, kada je navodno došlo do sukoba između Stefana i Daničića. Na snimcima nadzornih kamera jasno se vidi brutalnost napada, a motivacija napadača je, prema nezvaničnim informacijama, proistekla iz ranijeg sukoba.

Stefan Savić je sahranjen 27. februara u Boleču, a na poslednjem ispraćaju prisustvovalo je oko hiljadu ljudi, pretežno boksera iz svih delova Srbije. Njegov trener Borislav Ćosić održao je potresan govor, ističući Stefanove sportske uspehe i izražavajući duboku tugu zbog tragičnog gubitka.

Ovaj događaj ostavio je dubok trag u javnosti i pokrenuo pitanja o bezbednosti i nasilju među mladima. Porodica i prijatelji Stefana Savića nastavljaju da se nadaju da će pravda biti zadovoljena i da će počinioci biti privedeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading