OŽENIO SE NAŠ PEVAČ: Izabranicu skrivao od svih, slike sa VENČANJA šokirale sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leon stao na ludi kamen!

OŽENIO SE NAŠ PEVAČ: Izabranicu skrivao od svih, slike sa VENČANJA šokirale sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Leon

Poznati pevač Leon je danas šokirao javnost objavom na društvenim mrežama da se venčao sa svojom izabranicom, koju do sada nije predstavljao javnosti. Iznenadni potez pevača izazvao je veliku pažnju i interesovanje javnosti, koja je odmah počela da nagađa o identitetu misteriozne mlade.

Leon je iznenadio mnoge svojim iznenadnim “da” svojoj izabranici, čije ime i poreklo su dugo bili tajna. Prema nezvaničnim informacijama, izabranica poznatog pevača je ćerka poznatog biznismena, čime je njihov brak dodatno začinjen intrigama i spekulacijama. Ova romantična priča je dodatno začinjena činjenicom da je mladin otac navodno oduševljen izborom svoje ćerke za suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon (@leon_music1)

 

Mladi pevač je celo venčanje organizovao u apsolutnoj tajnosti, čime je dodatno začinio ovu romantičnu priču. Očigledno je da je želeo da izbegne medijsku pažnju i da svoj poseban dan provede u krugu najbližih, daleko od očiju javnosti.

Ova neočekivana vest brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije javnosti. Mnogi su izrazili iznenađenje i oduševljenje brzom odlukom pevača, dok su drugi počeli da nagađaju o razlozima za tajnost i skrivanje identiteta njegove izabranice.

Leonova neočekivana objava o venčanju definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i ostavila mnoga pitanja bez odgovora. Ostaje da vidimo da li će poznati par otkriti više detalja o svom braku i izabranici, ili će nastaviti da uživaju u privatnosti i tajanstvenosti koja ih okružuje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading