UHAPŠENO 10 MUŠKARACA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Oštetili prodavnicu elektronskih uređaja za 1.500.000.00 dinara

Autor:

Hronika

05.03.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja, osumnjičeni će biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

UHAPŠENO 10 MUŠKARACA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Oštetili prodavnicu elektronskih uređaja za 1.500.000.00 dinara

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U velikoj akciji policije i tužilaštva u Beogradu uhapšeno je deset lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo na štetu poznate prodavnice elektronskih uređaja. Među uhapšenima su S.S. (30), LJ.V. (26), A.S. (22), J.S. (48), S.M. (25), N.C. (23), A.B. (22), M.J. (33), V.S.V. (48) i B.V. (45). Osumnjičeni se terete da su u vremenskom periodu od novembra do sredine decembra 2023. godine pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu više od 1.500.000 dinara i oštetili poznati lanac prodavnica elektronskih uređaja.

Nakon hapšenja, osumnjičeni će biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Saslušanja su zakazana za 06. i 07. mart 2024. godine, kada će osumnjičeni imati priliku da iznesu svoju odbranu i daju svoje izjave u vezi sa optužbama koje im se stavljaju na teret.

Jedna od ključnih tačaka ovog slučaja jeste iznos protivpravne imovinske koristi, koji prema navodima iznosi više od 1.500.000 dinara.

Ova suma ukazuje na ozbiljnost i obim navodnih krivičnih dela koja se pripisuju osumnjičenima, čineći ovaj slučaj značajnim za pravosudni sistem.


Očekuje se da će javnost pažljivo pratiti dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem, dok će nadležni organi nastaviti sa istragom i procesuiranjem osumnjičenih. Očekuje se da će pred lice pravde izaći što pre ovih deset lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading