EKSKLUZIVNO: Snimak dramatičnog požara u kafani kod TC Stadion! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u kafani Zaplanjska kod TC Stadion

EKSKLUZIVNO: Snimak dramatičnog požara u kafani kod TC Stadion! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd


Danas popodne, oko 16 časova, došlo je do izbijanja požara u kafani u Zaplanjskoj ulici, koja se nalazi neposredno pored tržnog centra Stadion. Prema izveštajima očevidaca, vatra je izbila iz još uvek nepoznatih razloga, a osoblje kafane je hitno evakuisano.

 

 


Hitna intervencija vatrogasaca

Na licu mesta se nalazi veliki broj vatrogasaca koji preduzimaju sve neophodne mere kako bi se vatra što pre stavila pod kontrolu i ugasila. Snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju gusti dim kako se nadvija nad kafanom, dok se vatrogasna vozila hitno probijaju kroz gužvu kako bi stigla do lokacije požara.

Reakcija građana i saobraćajne gužve

Izazivajući značajnu pažnju javnosti, požar je rezultirao stvaranjem velike gužve na ovoj deonici, kako zbog prisustva vatrogasaca i vozila hitnih službi, tako i zbog znatiželjnih građana koji su zastali da posmatraju dramatičnu situaciju.

Reakcija nadležnih organa

Nadležne službe su brzo reagovale i preduzele sve mere kako bi se situacija stavila pod kontrolu. Još uvek nema zvaničnih informacija o uzrocima požara, ali se očekuje da će istraga razjasniti okolnosti koje su dovele do ovog događaja.


Dok se čeka zvanično saopštenje nadležnih organa, građani su pozvani da izbegavaju područje oko kafane Zaplanjska radi olakšavanja intervencije vatrogasaca i hitnih službi. Sve informacije o eventualnim povređenima ili materijalnoj šteti još uvek nisu potvrđene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading