KO JE OTAC KOJI JE UPUCAO SINA U VLADIMIRCIMA! Prebačen u Beograd nakon porodične tragedije!

Autor:

Hronika

03.03.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubio sina pa pokušao samoubistvo

KO JE OTAC KOJI JE UPUCAO SINA U VLADIMIRCIMA! Prebačen u Beograd nakon porodične tragedije!

Foto: shutterstock

Muškarac M.T. (64) iz Vladimiraca prebačen je hitno iz šabačke bolnice u Klinički centar u Beogradu nakon što je danas ubio svog sina T.I. (36) i pokušao da izvrši samoubistvo. On je u urgentni prijem u bolnici u Šapcu primljen bez svesti sa povredama opasnim po život, nakon što je pucao sebi u glavu iz automatske puške.

Policija obavlja uviđaj

Policija u Šapcu još ne saopštava detalje porodične tragedije, dok je u toku uviđaj koji obavljaju pripadnici policije iz Vladimiraca i viši javni tužilac. Naš izvor iz istrage je naveo da ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja, što dodatno šokira zajednicu.

Tragičan kraj bez prethodnih znakova

Zašto je došlo do ovakvog tragičnog događaja ostaje nepoznanica, posebno s obzirom na to da nije bilo prethodnih signala ili prijava o nasilju u porodici. Ovaj slučaj baca svetlo na važnost prepoznavanja potencijalno opasnih situacija unutar porodica i potrebu za adekvatnom podrškom i intervencijom.

Ova porodična tragedija je šokirala stanovnike Vladimiraca, koji su izrazili duboko saučešće porodici koja je doživela ovu strašnu situaciju. Mnogi su izrazili nevericu i žaljenje zbog ovog događaja, ističući potrebu za jačom podrškom porodicama i prevencijom sličnih tragedija u budućnosti.


Važno je istaći brzu reakciju medicinskog osoblja koje je pružilo hitnu pomoć M.T. i T.I. Nakon ovakvog događaja, važno je podsetiti na važnost mentalnog zdravlja i pružanja podrške osobama koje prolaze kroz teške životne situacije.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brutalno

03.03.2024 21:54

Ne u Vladimirovcu, nego u Vladimircima!