MUSTAFIN DŽELAT IMAO LAŽNI SRPSKI PASOŠ! Svedoci opisali mafijašku likvidaciju u Baru - mislili su da je "škaljarac" pucao u kuče! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.03.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ibrahimović se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Spužu.

MUSTAFIN DŽELAT IMAO LAŽNI SRPSKI PASOŠ! Svedoci opisali mafijašku likvidaciju u Baru - mislili su da je "škaljarac" pucao u kuče! (FOTO)

Foto: Facebook, Shutterstock

Dino Ibrahimović (27), poznat kao pripadnik "škaljarskog klana", koji je 27. februara izvršio ubistvo Edmonda Mustafe (29) usred ulice u Baru, zadržan je u pritvoru do 30 dana. Odluku o pritvoru doneo je sudija za istrage Višeg suda u Podgorici, Suzana Mugoša, prema informacijama koje je prenela Pobjeda. Ibrahimović se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Spužu.

Ibrahimoviću je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od uticaja na svedoke, zbog opasnosti da ne počini isto krivično delo s obzirom da je ranije osuđivan za krivična dela iz grupe krivičnih dela protiv života i tela, kao i zbog uznemirenja javnosti - navode izvor Pobjede.

Incident se dogodio u subotu ujutro, u centru Bara, pred nekoliko svedoka. Ibrahimović je, držeći automatsku pušku, prišao Mustafi između parkiranih automobila i ispalio više projektila. Mustafa je ubrzo preminuo od povreda.

Foto: Facebook

Edmond Mustafa

Svedok je ispričao da je ovo lice držalo pušku u rukama, sa spuštenim cevima prema asfaltu.

- Potom je podigao pušku i pucao, kratko, jedan rafal između dva parkirana auta. Kada je pucao, savio je kolena, a potom krenuo korak, dva napred u pravcu žrtve - ispričao je svedok, a prenosi Pobjeda.

Prema izvorima iz Pobjede, Ibrahimoviću je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, mogućnosti ponavljanja krivičnih dela, s obzirom na njegovu raniju osudu za slična dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

- Neko je u tom trenutku rekao da ubiše kuče, jer nisu znali u šta je to lice pucalo. Vidio sam nešto crno između automobila i to je bio kačket ubijenog. Prišao sam licu na koje je pucano. Dizao je glavu, ne mnogo. Pomerao je glavu i davao je znakove života. Tada su prišle i neke žene sa kioska, a ja sam vikao da pozovu Hitnu pomoć - ispričao je svedok.

Prema Naredbi o otvaranju istrage, Ibrahimović se sumnjiči da je 27. februara u Ulici Popa Dukljanina u Baru izvršio ubistvo Mustafe. Nakon pucnjave, Ibrahimović je pobegao, ali je ubrzo uhapšen u barskom naselju Popovići.

Svedoci su detaljno opisali događaj. Jedan od njih, Ž. R., opisao je kako je video Ibrahimovića s puškom i čuo rafalni pucanj. Drugi svedok, B. M., opisao je kako je video Ibrahimovića kako odlazi s mesta zločina.

Policija je u pretresu Ibrahimovićevog stana pronašla pasoš i druge predmete koji mogu biti od značaja za istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading