ŠKALJARCI LIKVIDIRALI SVOG PLAĆENIKA JER JE MNOGO ZNAO?! Mustafa bio SVEDOK u čak 11 krvoločnih zločina!

Autor:

Hronika

28.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Mustafa ubijen kako bi se sprečilo da pred istražiteljima progovori o zajedničkim kriminalnim akcijama škaljarskog klana, u kojima je navodno učestvovao i sam Mustafa.

ŠKALJARCI LIKVIDIRALI  SVOG PLAĆENIKA JER JE MNOGO ZNAO?! Mustafa bio SVEDOK u čak 11 krvoločnih zločina!

Foto: Facebook

Dino Ibrahimović, osumnjičen za ubistvo Edmonda Mustafe, člana škaljarskog klana, uhapšen je ubrzo nakon zločina koji je potresao Bar. Mustafa, koji je godinama tvrdio da zna ko je od pripadnika njegovog klana odgovoran za 11 ubistava, ubijen je oko 9 sati ujutru u Baru, kada mu je egzekutor prišao s leđa i iz automatske puške ispalio desetak hitaca. Ubica je nakon toga pobegao električnim trotinetom, ali je identifikovan i ubrzo uhapšen.

Republika

Foto: Facebook, Shutterstock

 

 

Motiv ubistva

 

Sumnja se da je Mustafa ubijen kako bi se sprečilo da pred istražiteljima progovori o zajedničkim kriminalnim akcijama škaljarskog klana, u kojima je navodno učestvovao i sam Mustafa. Ova sumnja se bazira na tvrdnjama da je Mustafa bio upoznat sa odgovornima za prethodna ubistva u klanu.

Veza sa škaljarskim klanom

Mustafa je bio član škaljarskog klana, čiji je vođa Alan Kožar likvidiran prošlog leta. Postoje tvrdnje da je Mustafa promenio strane nakon Kožareve smrti, a kao dokaz se navode transkripti poruka i fotografija sa Skaj aplikacije, koje ukazuju na njegovu povezanost sa pripadnicima druge kriminalne grupe.

Uloga policajaca

U celu priču umešani su i policajci Petar Lazović, Ljubo Milović i Ivan Stamatović, koji su navodno obaveštavali šefa kavačkog klana Radoja Zvicera o aktivnostima Mustafe, uz obećanje da će ga optužiti za više ubistava. Međutim, istražitelji tvrde da je pripadnik iste kriminalne grupe odgovoran za Mustafino ubistvo.

Ovaj tragični događaj potresao je Barane, ali istražitelji i policija intenzivno rade na rasvetljavanju pozadine i motiva ovog ubistva, navode Vijesti.me.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading