NISU SAMO VELJINA I MESAREVA ŽENA "UKRALE ŠOU" I ovoj lepotici se sudi za PRANJE PARA u klanu Velje Nevolje! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene klana Veljka Belivuka danas su bile u centru pažnje.

NISU SAMO VELJINA I MESAREVA ŽENA "UKRALE ŠOU" I ovoj lepotici se sudi za PRANJE PARA u klanu Velje Nevolje! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

marija milutinov

Danas je u sudnici Specijalnog suda u Beogradu završeno pripremno ročište za pranje para, na kojem su se prvi put zajedno sa svojim suprugama našli optuženi Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođe kriminalne grupe koja se tereti za sedam ubistava.

Osim njih, optužnicom su obuhvaćeni i Filip Ivanovski, njegova supruga Marija Milutinov, kao i Belivukova tašta Snežana Đorđević.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Milutinov

 

Optužnica ih tereti da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove, kupujući stanove, kuće, automobile, satove i građevinski materijal.

Supruga Ivanovskog je, pored supruga Belivuka i Miljkovića takođe privukla veliku pažnju svojom lepotom. 

Ona se na suđenju pojavila u farmerkama i kožnoj jakni. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Milutinov i Filip Ivanovski 

Po optužnici Filip Ivanovski Fila je učestvovao u držanju, prepakivanju i stavljanju u promet opojne droge. Osim toga, pratio je da li neko od ljudi za koje su smatrali da je pripadnik suparničkog klana osmatra kretanje organizatora grupe pri dolasku i odlasku u prostorije restorana na Partizanovom stadionu i pomoćnim prostorijama stadiona u Humskoj ulici, koje je grupa koristila, a koje su nazivali bazom. Kada bi uočili neko sumnjivo lice, Ivanovski i drugi kojima je bio dodeljen ovaj zadatak, otimali su ga primenom sile, a zatim su ga mučili kako bi iznudili informaciju o tome za koga i po čijem nalogu osoba to radi.

Učestvovao u otmici

Okrivljeni Ivanovski optužnicom se tereti da je bio bio deo grupe koja je osmog avgusta 2020. godine u prostorijama na stadionu započela trodnevno mučenje jednog mladića, kog su videli ispred restorana na južnoj tribini stadiona sa telefonom u ruci. Odveli su ga u baštu restorana, koju je koristila isključivo kriminalna grupa, gde su ga tukli i primoravali da kaže zašto ih prati i snima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Oteli su mu telefon, pregledali sav sadržaj i optužili ga da je “cinkaroš” koji ih prati kako bi o tome obaveštavao njihove suparnike. Tri dana su ga držali u prostorijama zaključanog i vezanog, tukli su ga, pretili mu nožem da će ga ubiti, brutalno ga silovali predmetima, da bi ga na kraju, kako se sumnja, Aleksa Šejić i silovao.

Nakon trodnevne torture, žrtvu su pustili i zapretili joj da više ne sme da dođe u Beograd, a da će je, ukoliko učini suprotno, ubiti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Xyz

29.02.2024 16:14

Prelepa zena!