MILJANA KECMANOVIĆ STIGLA FUL SREĐENA NA SUD: Stala pred očajne roditelje UBIJENE DECE u "Ribnikaru", spremna kao za modnu pistu!

Autor:

Hronika

29.02.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji neutešni stigli u sudnicu, Miljana skockana od glave do pete!

MILJANA KECMANOVIĆ STIGLA FUL SREĐENA NA SUD: Stala pred očajne roditelje UBIJENE DECE u "Ribnikaru", spremna kao za modnu pistu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miljana Kecmanović

U Palati pravde, danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je 3. maja počinio nezapamćen zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru - Vladimiru i Miljani Kecmanović.

Iako je ovo suđenje zatvoreno za javnost, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da ne ispituje roditelje ubijene dece kao oštećene strane, te je samim tim njima ponovo omogućeno da budu prisutni tokom iznošenja odbrane optuženih.

Roditelji skrhani bolom stigli su u Palatu pravde i čekaju da počne suđenje roditeljima maloletnog K.K.

Tužnim pogledima, očajni, gledaju u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave u štiklama!

Da podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, podsetimo, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Tanja

29.02.2024 10:57

Bezosećajan majka najmlađeg masovnog ubice na svetu. Gde je na sahranama,pomenima, grobovima naše dece i čika Dragana! Nju apsolutno ne zanima sto nam je oružjem od kuce donetim njen najmlađi masovni ubica na svetu ubio nam decu i čika Dragana. Ona na more letos posla,renovira stan,bezobzirno i dalje radi u prosveti! Ona samo hoće da izvrda i sto pre pobegne u London ili na Havaje.

Klara

29.02.2024 14:40

Vidi se da nema problema sa apetitom